Najpopularnejši jesenski dodatki za lase po predlogu frizerjev

jesenski dodatki za lase

Najpopularnejši jesenski dodatki za lase nas to sezono vračajo v 90. leta in mi se tega že zares veselimo.

Dodatki za lase se spreminjajo glede na trende, časovno obdobje, barvo in tip las, na letni čas … Ena stvar pa je zagotova, da nikoli ne bodo šli iz mode. V nadaljevanju boste izvedeli, katere dodatke za lase to jesen izbrati po priporočilu frizerjev.

Najpopularnejši jesenski dodatki za lase

Rute

Rute so že od nekdaj zelo lep modni dodatek, prav tako pa so zelo popularen dodatek za lase. Od naših babic, do Jackie Kennedy, Audrey Hepburn in Grace Kelly – gre za klasični dodatek, ki pristaja prav vsem, vse pa je odvisno od vašega okusa. Poigrajte se z vašim stylingom in najdite način, da to jesen vključite tudi rute.

Foto: stylxpost/instagram

Klobuk

Klobuki vsekakor niso rezervirani le za poletje. Letos pa je slamnati klobuk must have modni kos te jeseni. Z njim boste lahko tudi skrili slabo pričesko.

Foto: triabeauty/instagram

Široke elastike za lase

Gre za tipičen dodatek za lase iz 90. let. Elastične, oversized elastike za lase so nekaj, kar bomo še naprej z veseljem nosili. Stilisti pa priporočajo bolj nevtralne in nevpadljive odtenke, kot je ta na sliki.

Foto: debonnecrochet/instagram

(Nizek čop je preprosta pričeska, ki jo boste nosili to jesen)

Minimalistične sponke

Čeprav se na srečo ne vračajo sponke v obliki metuljev s številnimi bleščicami, ki so bile hit v 90. letih, so bolj minimalistične sponke še vseeno prisotne. Poleg tega, da so zelo praktične, so tudi lep dodatek na laseh.

Foto: rosarubibijoux/instagram

Velike pentlje

Če bi v enem stavku opisali dodatke za lase leta 2021, bi rekli: „Tem večji so, toliko bolje.“ Zato so v modi tudi velike, statement pentlje. Na ta način bo vaš styling v trenutku povzdignjen na višjo raven in bo postal bolj ekstravaganten.

Foto: silkcollect/instagram

Trakovi za lase

Na našo srečo je dandanes na voljo ogromno trakov za lase. Od enobarvnih, pisanih, do tistih z živalskim potiskom – to jesen je dovoljeno prav vse.

Foto: charlieandpaisley/instagram

 

Foto: CreativeLab / Shutterstock; povzeto po lepotaizdravlje.rs