Nasveti Reese Witherspoon: Kako med prazniki nositi roza šminko

roza šminko

Če obstaja ena stvar, brez katere ženske redko zapustimo dom, sta to maskara in eden izmed izdelkov za ustnice. Po možnosti takšen, ki ustnice vlaži in jim podari barvo. Igralka Reese Witherspoon pa nam je dala nekaj odličnih nasvetov, kako naj uporabljamo roza šminko – tudi v prazničnem decembru.

Na rdeči preprogi premiere filma Something from Tiffany’s se je igralka pojavila z malo drugačnim makeupom – s poudarkom na ustnicah. Nosila je črno obleko in črne čevlje s peto, zato je še toliko bolj vso pozornost pritegnila roza šminka na ustnicah. Njen odtenek je zabavna alternativa vsem bordo in rdečim odtenkom, ki jih po navadi izberemo v prazničnem času. Zato lahko brez težav izberete v tem času tudi roza odtenek šminke, kot ga je nosila Reese.

Kakšna ličila nositi k roza šminki?

Reese nam je s svojim videzom odgovorila tudi na to vprašanje: nežno zadimljene oči. To pomeni, da oči poudarimo, vendar ne smejo biti preveč vpadljive, saj glavno vlogo igra šminka. Oboje pa bi bilo enostavno preveč. Za dnevni videz za oči uporabite rjave in nevtralne odtenke, medtem ko črno in sivo ‘shranite’ za večerne dogodke.

 

 

Katie Holmes je nosila odtenek šminke, ki je popolna jesenska izbira

Foto: Amy Sussman / Staff/ Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs