Ne prenesete vročine? Pomagali vam bodo hladilni lepotni izdelki

hladilni lepotni izdelki

Zagotovo nas bo poleti zajel vsaj en vročinski val, sicer pa tudi temperature do 30 stopinj za marsikoga niso najbolj prijetne. V takih primerih se hladimo na različne načine. Z osvežilnimi pijačami ali najbolje kar z vodo, s klimo ali ventilatorji … Ena možnost hlajenja pa so tudi hladilni lepotni izdelki za obraz in telo. 

V vročini se nam ličila kar topijo, lasje so neukrotljivi, kreme in losjoni pa samo še pripomorejo k nelagodnemu občutku na koži. Zato je povsem razumljivo, da je lepotna rutina zadnja stvar, na katero v takšnih trenutkih pomislite. Vendar kaj, če vam povemo, da obstajajo tudi kozmetični izdelki, ki vam lahko pri tem pomagajo in vas ohladijo?

Tako je, na tržišču je kar nekaj lepotnih izdelkov, ki bodo pripomogli k temu, da vas v največji vročini vsaj malo ohladijo. Pri tem pa ne boste imeli težkega in lepljivega občutka na koži. Od osvežujočih pršil, ki zagotavljajo dodatno hidracijo, do gelov, ki kožo hladijo. Za te nasvete se nam boste zahvalili, ko se boste znašli sredi največje vročine. Do takrat pa razmislite, kateri hladilni lepotni izdelki bi vam v takem primeru prišli najbolj prav (in si jih pravočasno priskrbite).

Preberite si tudi članek 8 živil, ki vam bodo zagotovila toliko tekočine kot kozarec vode.

Foto: Iconogenic / Getty Images Plus via Getty Images, PR