Novo visoko intenzivno rdečilo za ustnice, ki jih obenem tudi neguje

rdečilo za ustnice

Je več kot le rdečilo za ustnice, saj zagotavlja koncentriran pigment, sijaj in nego, obenem pa ustvarja intenzivno, satenasto barvo, ki je zavidanja vredna. Govorimo o rdečilu za ustnice CHANEL Rouge Allure L’Extrait.

Rdečilo za ustnice CHANEL Rouge Allure L’Extrait je na voljo v ozki črno-zlati embalaži, katere rdečilo lahko zamenjate kot refill, obenem pa ta embalaža ni izgubila tistega značilnega in ikoničnega klika, kot ga imajo rdečila Rouge Allure.

chanel

 

Ko je CHANEL leta 2006 ustvaril rdečilo za ustnice Rouge Allure, je ciljal na samoizražanje žensk. Gre za prav posebno rdečilo za ustnice, saj ga zaznamuje intenzivna pigmentiranost ter ikoničen klik embalaže, v kateri se skriva rdečilo.

Lepotna hiša CHANEL je tako zanj črpala navdih iz simbola ženstvenosti in moči ter ustvarila Rouge Allure L’Extrait. Je več kot le rdečilo za ustnice, saj zagotavlja koncentriran pigment, sijaj in nego, obenem pa ustvarja intenzivno, satenasto barvo, ki je zavidanja vredna.

Kolekcija rdečil za ustnice Rouge Allure L’Extrait zajema 20 čudovitih odtenkov – od intenzivnega bež odtenka, do ognjevito rdeče in globoke roza barve. Rdečilo za ustnice je obogateno s kompleksom, ki vsebuje olja in rastlinske voske, ki zagotavljajo negovane, navlažene in zaščitene ustnice.

rdečilo

Foto: PR Chanel