Poletni trend: naličeni, kot bi vas poljubilo sonce

poljubilo sonce

Vsako poletje si vse želimo zagorele polti – tudi na obrazu. Pri tem nam lahko na srečo pomagajo ličila, ki bodo poudarila našo polt in ji dodala lesk, kot bi jo poljubilo sonce.

Ta videz je pravzaprav zelo enostavno doseči, zanj pa ne potrebujete veliko ličil. Pred vami so nasveti, kako se to poletje naličiti, kot bi vas poljubilo sonce.

Tekoča podlaga

Popoln sijaj se prične s popolno tekočo podlago. Še pred tem pa je obraz potrebno pripraviti. Najprej ga očistite z micelarno vodico ter nanj nanesite vlažilni serum. Počakajte, da se serum lepo vpije v kožo, nato pa nanesite še vlažilno kremo. Šele zatem nanesite tekočo podlago. Tukaj je zelo pomembno, da ne pretiravate s količino, saj si ne želite umetnega videza, temveč čim bolj naravni videz. Če imate mastno kožo, lahko tekočo podlago fiksirate s transparentnim pudrom v prahu. Tak puder bo vpil odvečno maščobo in preprečil, da bi se prehitro začeli ‘svetiti’.

Bronzer

Sedaj je čas za nanos bronzerja. Z velikim čopičem ga nanesite na ličnice, ob predel na čelu tik ob koreninah las ter malce tudi na nos.

Osvetljevalec

Zatem uporabite osvetljevalec, ki ga nanesite na zgornji del ličnic, nos, tik pod obrvmi, na notranje kotičke oči, nad ustnicami in na sredino brade.

Rdečilo za lica

Pri tem videzu ni nujno, saj sta dovolj bronzer in osvetljevalec, lahko pa ga dodate v nežnem odtenku breskve, da bo vaš obraz še bolj osvežen.

Oči

Na veke lahko nanesete kar bronzer ali senčilo v zemeljskih odtenkih ter črno maskaro. To je povsem dovolj, da poudarite vaše oči.

Ustnice

Ustnice poleti potrebujejo veliko vlage, zato najprej uporabite balzam, čez pa nanesite bleščilo za ustnice.

Bistvo tega videza je, da se naša koža lepo sveti, da oddaja zagorel videz in da smo minimalno naličeni.

 

Na sliki si poglejte, kako pravilno nanesti bronzer, osvetljevalec in rdečilo za lica, da bi dosegli popoln poletni videz:

In še nekaj primerov bronze ličenja:

Foto: Petrenkod / Getty Images Plus via Getty Images