Premium nega las na osnovi olj, da bodo lasje sijoči in nahranjeni

premium nega las

Pozimi je zelo pomembna izdatna nega in zaščita las, zato tukaj pride prav premium nega las na osnovi olj.

Vstopite v svet premium nege las iz Schwarzkopf Professionala, delujoče na osnovi olj. Za izdelke Oil Ultime so namreč izbrali najbolj dragocene sestavine – od visoko učinkovitih naravnih, prečiščenih olj, do poživljajočih aromatičnih, eteričnih olj. Znani so po svoji moči, da lase obogatijo z briljantnim, lahkotnim sijajem, medtem ko pomagajo pobegniti pred vsakodnevno rutino in najti notranje ravnovesje ter lase nahranijo.

OIL ULTIME Arganovo olje

Oil Ultime arganovo zaključno olje s 100 % naravnim, prečiščenim arganovim oljem  neguje lase in okrepi briljanten sijaj ter njihovo mehkobo. Formula s sistemom izhlapevanja se nevidno razširi po laseh za dodatno nahranjenost in deluje proti kodranju ter las ne obteži.

OIL ULTIME Marula olje

Oil Ultime marula zaključno olje s 100 % naravnim, prečiščenim marula oljem neguje fine lase in okrepi njihov briljanten sijaj ter mehkobo, brez obtežitve. Formula s sistemom izhlapevanja se nevidno razširi po laseh, jih gladi in deluje proti kodranju.

NAGRADNA IGRA

Na naši Facebook strani poteka nagradna igra, v kateri v sodelovanju s podjetjem Hair Beauty podarjamo 2 olja za laseOIL ULTIME Arganovo olje in Marula olje.

Nagradno vprašanje: Kakšni so učinki olja na lase?

Kaj morate storiti?

  • Odgovor zapišite pod sliko na L&Z Facebook profilu, zraven pa označite 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našemu profilu in profilu Schwarzkopf Professional Slovenija ter da všečkate sliko.
  • Objavo lahko delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

Žrebanje bo v ponedeljek, 12. decembra 2022.

 

Povezava do nagradne igre na Facebooku:

Splošne pogoje za sodelovanje v nagradni igri najdete TUKAJ.

 

Foto: PR