Citycenter Celje in Miklavž obdarila otroke

celje

V Citycentru Celje so kot prav vsako leto doslej pripravili v prazničnem decembru darila za otroke. S pomočjo prvega dobrega moža Miklavža so s posebno izbranimi darili razveselili številne otroke. Tiste, ki so prišli na ogled predstave pred nakupovalno središče Citycenter Celje in tiste, ki jih je Miklavž razveselil v središču Celja.

Niso pa pozabili tudi na tiste najmlajše, ki zaradi različnih razlogov trenutno ne živijo doma. V okviru humanitarnega sklada Citycentrovo srce je center managerka Darja Lesjak predala darila za otroke, ki se zdravijo na Otroškem oddelku Splošne bolnišnice Celje, vodji oddelka dr. Barbari Gnidovec, obiskala je tudi Razvojno ambulanto v Zdravstvenem domu Celje in predala darila vodji Svjetlani Divjak Knežević in direktorici ZD Celje Alenki Obrul. Prikupne rdeče darilne škatlice s prazničnim motivom, v katerih se nahajo modelčki za peko keksov in recept za medenjake, pa so prejeli tudi otroci, ki so nastanjeni v Materinskem domu v Celju in Varni hiši. Darila je s hvaležnostjo prevzela direktorica Zavoda Socio Suzi Kvas.

Pri pripravi več kot 2.000 prazničnih daril za otroke je pomagala celotna ekipa uprave Citycentra Celje. V Citycentru Celje še obljubljajo, da jih bo v decembru obiskal tudi Božiček, v okviru humanitarnega sklada Citycentrovo srce pa bodo že 14. leto zapored v drugi polovici decembra obdarili 150 otrok iz rejniških družin.

 

Foto: PR