Šele greste na morje? S temi izdelki boste v zelo kratkem času dosegli zagorelo polt

zagorelo polt

Če se šele odpravljate na morje in je vaša polt še vedno bolj blede barve, imamo dobro novico, saj boste s temi izdelki, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, v zelo hitrem času dosegli zagorelo polt. Obenem pa bodo poskrbeli, da se vam koža ne bo luščila.

Če želite, da bi vaša koža čim krajšem času postala lepo zagorela, potem vas bo ta članek zagotovo zelo zanimal. Marmelade in podobni izdelki, ki vzpodbujajo porjavelost kože, so namreč že več let zelo popularni izdelki za vse tiste, ki se ne želite preveč izpostavljati soncu.

Dandanes je na tržišču ogromno izdelkov, ki obljubljajo hitro porjavitev, vendar niso vsi tako učinkoviti. Zato smo sestavili seznam tistih, s katerimi boste zadovoljni. Pri tem pa je pomembno vedeti, da ta vrsta izdelkov ne vsebuje zaščitnega faktorja ali pa le zelo nizkega, kar pomeni, da vas lahko sonce hitro opeče.

Kaj morate vedeti pred uporabo …

Ti izdelki se ne priporočajo osebam z občutljivo kožo, zelo svetlo poltjo ali tistim, ki so podvrženi alergijam. Najbolje bi jih bilo uporabljati na že porjaveli koži ali če imate naravno temnejšo polt. Nikakor pa jih ne uporabljajte na najbolj močnem soncu, temveč v delu dneva, ko sonce ni tako močno, torej zjutraj ali proti večeru, in v senci. Priporoča se tudi, da najprej nanesete izdelek z visokim zaščitnim faktorjem, šele nato pa izdelek, ki pospešuje zagorelost kože.

 

Kremo za sončenje zagotovo vedno pozabite nanesti na ta del telesa …

Foto: Toxicoz / Getty Images Plus via Getty Images; PR; povzeto po ljepotaizdravlje.hr