Ta lepotni paket z 8 izdelki morate imeti

lepotni paket

V dm prodajalnah bo od torka, 25. oktobra, na prodajnih policah na voljo nov dm lepotni paket (beauty box), ki je sestavljen iz osmih izdelkov za ličenje.  

dm lepotni paket (beauty box) predstavlja čudovito darilo za vse ljubiteljice lepotičenja in razvajanja. Lepotni paket (beauty box) vsebuje osem izdelkov, in sicer Milani rdečilo za lica – Baked Powder Blush (05 Luminoso), Max Factor rdečilo za ustnice – Colour Elixir Moisture (Dusky Rose), Maybelline New York maskara za trepalnice – Lash SensationalKISS umetne trepalnice – Looks So NaturalREVOLUTION paleta senčil za oči in obraz – Reloaded Palette VisionaryCATRICE sprej za utrditev ličil (HD Active Performance Freezing Spray), ESSENCE umetni nohti French Manicure Click & Go Nails ter EVELINE Cosmetics gel lak za nohte – Gel Laque (odtenek 113).

Prodajna cena dm lepotnega paketa (beauty boxa) bo 27,99 evra, vrednost izdelkov v njem pa je po seštevku rednih cen osmih izdelkov kar 62,52 evra. Lepotni paket (beauty box) bo na voljo v dm prodajalnah in na dm.si od 25. oktobra do razprodaje zalog.

 

Foto: PR