Te palete senčil so z razlogom najbolje prodajane na svetu

palete senčil

Če ste ravno v iskanju kvalitetne palete senčil, potem ste na pravem mestu, saj vam bomo podali napotke, kakšno paleto senčil izbrati in katere so (z razlogom) najbolje prodajane na svetu.

Vseeno, če so vam všeč žive barve ali nevtralni odtenki, dobra paleta senčil je must-have v kozmetični torbici vsake lepotne navdušenke. In kako izbrati tisto pravo? Takšno, ki ima dovolj zmleta senčila, da se lepo zabrišejo, ki vsebujejo dovolj pigmenta, da barve ustrezajo našemu tenu kože in da jih lahko po želji nadgradimo v večerni videz? Prvi nasvet je ta, da morajo biti svetli odtenki senčil dovolj hladni, da jih lahko uporabite tudi kot osvetljevalec. Paleta barv pa mora biti toliko raznolika, da lahko ustvarite hladne ter tople videze. In to brez, da bi imeli na svoji kozmetični polički 20 različnih palet.

V nadaljevanju smo izbrali ravno takšne, multifunkcionalne palete senčil, s katerimi boste lahko ustvarili ogromno različnih videzov. Kar pa potrjuje tudi dejstvo, da so te palete najbolje prodajane na svetu.

Kako se izogniti napakam pri nakupu ličil?

Foto: Netrun78 / Getty Images Plus via Getty Images; povzeto po ljepotaizdravlje.hr