To poletje so v modi zapeljive, sočne ustnice: 10 najboljših bleščil

sočne ustnice

Se še spominjate konca 90. let in začetka 2000, ko so bila bleščila za ustnice na vrhuncu svoje popularnosti? Videvali pa smo jih lahko na ustnicah pevk, igralk, TV voditeljic … Praktično na vsakem koraku. Če ste starejši od 30 let, potem se tega zagotovo spominjate. V tistem obdobju je bilo bleščilo za ustnice sveti gral vsake torbice in priznajmo, da smo bile vse navdušene nad njim. Dobra novica pa je, da bodo to poletje spet v modi prav takšne sočne ustnice.

Se še spominjate Spice Girls, Destiny’s Child, Britney Spears in Christine Aguilera? Takrat so prav vse na ustnicah nosile bleščila in lahko rečemo, da je to ličilo zaznamovalo tisto obdobje.

Sijoče ustnice se vračajo

Za nekaj časa pospravite vsa mat rdečila za ustnice in naredite prostor sijočim bleščilom, ki so na voljo v številnih čudovitih odtenkih, lahko pa uporabite tudi brezbarvne. Morda so bila včasih bleščila znana po tem, da so lepljiva, vendar temu dandanes (na srečo) ni več tako. Kozmetične hiše so namreč poskrbele za krasne lahkotne formule, ki obenem ustnice tudi negujejo in vlažijo.

Za vas smo izbrali 10 najboljših bleščil za ustnice, ki bodo poskrbela za vse zgoraj omenjeno, vaše ustnice pa bodo zasijale v barvah – to bo popolna izbira za poletje 2022.

 

Naličeni v le 10 minutah: Popoln videz v zadnjem trenutku

Foto: LightFieldStudios / Getty Images Plus via Getty Images; PR