To so najvplivnejše svetovne zvezdnice, ki vodijo gibanje ‘Women Empowerment’

women empowerment

Forbes ob koncu vsakega leta razkrije svojo dolgo pričakovano lestvico najvplivnejših žensk na svetu, ki so nase opozorile s svojimi spretnostmi, vztrajnostjo in neustrašnostjo. Med uspešnimi podjetnicami, političarkami in direktoricami je tudi veliko zvezdnic iz sveta šovbiznisa. Pred vami so tako najvplivnejše svetovne zvezdnice, ki vodijo gibanje Women Empowerment.

Ob mednarodnem dnevu žena, ki smo ga praznovali 8. marca, švedski lepotni tehnološki gigant FOREO – ki je od nekdaj zagovarjal pristno lepoto in drznost – predstavlja zvezdnice, ki so s svojim podjetniškim in humanitarnim prizadevanjem ter zavzemanjem za položaj žensk v družbi pustile velik pečat in postale navdih za vse generacije.

RIHANNA

Z neto vrednostjo 1,7 milijarde dolarjev je na 68. mesto Forbesove lestvice uvrščena Rihanna, ki je postala milijarderka zaradi svoje glasbe in svetovnega uspeha linije Fenty Beauty. Kozmetična znamka, ki jo vodi s francosko skupino LVMH, je v letu 2020 ustvarila več kot 550 milijonov dolarjev prihodkov, oblikovala pa je tudi lastno linijo spodnjega perila Savage x Fenty, ki je februarja 2021 ustvarila milijardo dolarjev prihodkov.

Poleg tega, da je umetnica in uspešna poslovna ženska, je Rihanna že od nekdaj sodelovala v pomembnih kampanjah, kot je Black Lives Matter, in se zavzemala za številna združenja in cilje.

Rihanna na družbenih omrežjih pogosto deli fotografije brez ličil, s katerimi promovira pristno in naravno lepoto ter zdravo samozavest, za dosego zdravega in sijočega videza kože s pridihom razkošja pa FOREO predlaga priljubljeno napravo LUNA 3, s katero bo vaš obraz zasijal v samo 1 minuti.

REESE WITHERSPOON

Na 74. mesto se je uvrstila Reese Witherspoon – ikona samozavesti in prava mešanica lepote ter talenta.  Reese nas je velikokrat navdihnila, da sledimo svojim sanjam in se borimo za tisto, v kar verjamemo, njen kultni film Blondinka s Harvarda pa je razbil številne predsodke in klišeje.

Igralka, producentka, gostiteljica priljubljenega knjižnega kluba Hello Sunshine – ocenjenega na 900 milijonov dolarjev – ta hollywoodska zvezdnica je tudi ena najbolje plačanih igralk in aktivna človekoljubka, organizacija Girls Inc., ki mladim ženskam pomaga do kakovostne izobrazbe, pa je le ena od njih.

Kako doseči energičen videz kot Reese? S FOREO BEAR, mikrotokovno napravo za učvrstitev obraza, ki bo postala vaš najljubši trener in vam zagotovila vitalnost za vsakodnevne izzive.

BEYONCE KNOWLES

Who Run The World? GIRLS! – je prava himna ženske moči in gibanja women empowerment. Beyonce, ki je na Forbesovi lestvici uvrščena na 76. mesto, je močna, pogumna in samozavestna, na nedavni turneji On The Run II pa je z možem Jay-Z-jem zaslužila neverjetnih 5 milijonov dolarjev na nastop, turnejo pa je sklenila z 250 milijoni dolarjev zaslužka.

Pevka in podjetnica je s svojo močno glasbo in besedili navdihnila milijone žensk po vsem svetu. Beyonce ne le da neomajno verjame v enakost spolov in moč žensk v družbi, temveč tudi nikoli ne zamudi priložnosti, da se zanje javno zavzame.

Si želite privoščiti sproščujoče trenutke in razveseliti svoj obraz z razkošnim tretmajem? FOREO UFO 2 je prava izbira, ta intenzivni tretma, ki združuje termoterapijo, krioterapijo, T-Sonic impulze in celotno paleto LED luči, pa bo izboljšal absorpcijo vrhunskih sestavin maske UFO in zagotovil dolgotrajno hidratacijo in zvezdniški videz, o katerem ste vedno sanjali.

Ob mednarodnem dnevu žena in prazniku naravne ženske lepote in samozavesti je FOREO pripravil številna lepotna presenečenja. Posebna ponudba bo na voljo od 7. do 13. marca v NAMA Slovenija, na douglas.si i notino.si, kjer bodo priljubljeni izdelki za nego kože na voljo z 20 % popustom.

Posebne ponudbe FOREO ob mednarodnem dnevu žena so na voljo na prodajnem mestu NAMA Slovenija in v spletnih trgovinah douglas.si in notino.si

 

 

Foto: Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images Entertainment, PR, Instagram