To so vrhunske dišave, ki so lahko lepo božično darilo

lepo božično darilo

Predstavljamo vam izbrane dišave, ki naj se letošnje leto znajdejo pod božičnim drevescem. V nadaljevanju preverite, katere so nas očarale in so lahko lepo božično darilo.

Čutna “druga koža”, ki sije in izžareva samozavest: Pepe Jeans Bright

Pepe Jeans London BRIGHT je dišava z močnim sporočilom o svetli prihodnosti (“BRIGHT FUTURE”). Pepe Jeans BRIGHT je ženska dišava, ki krepi edinstvenost vseh žensk in z roko v roki prinaša raznolikost lepote ter svobodo samo izražanja. Dišava vas navdihuje, da ste veseli, živite svobodno in pogumno s pozitivno zavezanostjo sebi, drugim in prihodnosti … Dišava je zasnovana z zavezanostjo k trajnosti, saj ima stekleničko in embalažo, ki se lahko popolnoma reciklirata. Sestavine so naravnega izvora ter veganske. Dišava, ki kar kliče po svetli prihodnosti.

Dišava se odpre s svetlimi notami mandarine in svežim predrznim pridihom ingverja in hruške. Svobodno in drzno srce dišave razkrije močno ženstvenost belih cvetov, ki te zasvojijo. Močan občutek samozavesti, ki se sprosti na razkošni osnovi kremaste sandalovine, prefinjenega pačulija in mošusa. Bright je sijoča, samozavestna in veličastna.

Prepustite se očarljivi privlačnosti noči z novo dišavo: Christina Aguilera Cherry Noir

Najnovejša dišava Christine Aguilere, Cherry Noir je intenzivna interpretacija češnjevih cvetov priljubljene dišave Christina Aguilera Moonlight Bloom. Navdahnjena s Christinino osebno naklonjenostjo češnjevim cvetom in njeno ustvarjalno močjo, ki oživi ponoči. Ko se mesečina poglablja, uživajte v energiji polnoči in svobodno cvetite. Cherry Noir nadaljuje izražanje lepote in samozavesti, ki se je začelo z Eau So Beautiful in objame vsako žensko z osebno himno »I am beautiful in every single way«, le da tokrat z intenzivnejšo cvetlično noto, ki ujame očarljivo privlačnost noči.

Dišava:

Zgornje note: rdeča potonika, olje pomaranče, sliva

Srednje note: češnjev cvet, jasmin, gardenija

Spodnje note: kremasta sandalovina, rjavi sladkor, mošus

Dizajn:

Dišava Cherry Noir se nahaja v okrogli silhueti globoke ombre vijolične barve, ki oživi mesečino in izžareva Christinin ženstveni glamur in čutnost. Posebnost dišave je vintage razpršilo, s katerim z lahkoto nanašate dišavo.

 

Čarovnija je v zraku: s.Oliver Scent of you for Her / for Him

Ujemite čarobni trenutek, ko se srečata dve duši. Ko je večna sreča tako blizu, da se je lahko dotakneš. Ko si po volji usode na pravem mestu ob pravem času. Ljubezen se pogosto zdi povsem prepuščena naključju – pomežiknite in zamudili jo boste. Kaj pa, če bi lahko te trenutke nosili s seboj za vedno? Dišava, ki vas dan za dnem ovije, vam omogoča, da ponovno ujamete najbolj nepozabne trenutke. Nove čutne dišave za ženske in moške s.Oliver Scent of You slavijo ta domnevno naključna srečanja, ta čarobna presenečenja in neopisljive prve vtise – kot bi bili zapisani v zvezdah.

Dišave nam omogočajo, da se poglobimo v čarobne trenutke, ki se skrivajo v nas: v naše spomine. Od naših štirih čutov je vonj tisti, ki je najbolj neposredno povezan z našimi spomini na posebne ljudi ali trenutke. Naj gre za mimogrede prileteli vonj, intenzivno, intimno doživetje vonja, ki ga nosi določena oseba, ali vonj po jopici ali šalu, ki tistemu, ki ga nosi, takoj pričara spomine. Dišave zapeljujejo čute, vzbujajo asociacije in nam pomagajo, da se prepustimo čustvom. Zato namenoma uporabljamo dišave, da pustimo trajen čuten podpis.

Ženska dišava s.Oliver Scent of You se stopi s kožo in je očarljivo čuten spremljevalec ob vsakem ponovnem srečanju. Zaradi posebnih sestavin moške dišave je enako nepozaben in zelo prepoznaven vonj za vsako priložnost. Obe dišavi pričarata čarobnost posebnih trenutkov in vam zagotavljata, da v življenju poteka vse tako, kot mora.

  • s.Oliver Scent Of You for Her je zapeljiva cvetlična ženska dišava.

Zgornje note: mandarina, sočna hruška, listi črnega ribeza

Srednje note: pomarančni cvet, jasmin Sambac, potonika, lotus cvet

Osnovne note: les cedre, Ambrox, mošus

  • s.Oliver Scent Of You for Him je aromatična in živahna moška dišava.

Zgornje note: sivka, grenivka

Srednje note: pomarančni cvet, muškatni žajbelj, kumarin

Osnovne note: kašmir, sandalovina, mah

 

 

Foto: PR