Trendi barva las: Rosé Aperol Spritz, s katero nas je navdušila Busy Philipps

busy philipps

Koralni odtenki na laseh bodo to poletje velik hit. In ena takšnih je tudi barva, ki jo nosi hollywoodska igralka Busy Philipps.

Roza lasje že nekaj časa niso nič nenavadnega in novega, ko pa je hollywoodska igralka Busy Philipps svojo novo barvo las pokazala v TV oddaji Watch What Happens Live in ob tem razložila, da je videti kot roza Aperol Spritz, so bili vsi navdušeni nad njo. Tudi nam je ta opis neverjetno všeč!

Če se boste to poletje opogumili in odločili za bolj živo barvo las, resno razmislite o tem odtenku. Busy Philipps je dokaz, da odlično pristaja svetlolaskam. Barva las znane igralke se nagiba h koralni, ki jo malce bolj poživi od navadnega odtenka ‘rose gold’ ali odtenka roza šampanjca, ki smo ju navajeni v roza različicah.

Zvezda serije Cougar Town je v javnosti znana kot odlična humoristka in vedno jo lahko vidimo z nasmehom na obrazu. Vendar bije tudi svoje bitke. Busy je vedno iskrena glede svojih življenjskih bojev z mentalnim zdravjem in tesnobnostjo, leta 2017 pa je povedala: „Sem anksiozna in nagnjena k depresiji, vendar sem ugotovila, se počutim veliko bolje, ko telovadim. Sem veliko bolj pomirjena, sem boljša mama in zdi se mi, da sta tesnobnost in žalost zaradi tega malo lažji.“

 

Foto: instagram/busyphilipps, povzeto po ljepotaizdravlje.hr