Tri barve las, ki bodo prevladovale to jesen

tri barve lase

Jesen se bliža in z njo izbira nove garderobe, obutve, ličil ter tudi novih odtenkov barv za lase. Medtem ko sta bila pomlad in poletje v znamenju mlečnih in platinastih pramenov ter zabavnih pastelno roza pramenov iz 90. let, frizerji za to jesen napovedujejo nežne in tople temnejše odtenke. Pred vami so tri barve las, ki bodo prevladovale.

Zlati in karamelno-rjavi prameni

Minili so dnevi rjavolask in svetlolask, ki nosijo le en odtenek barve las. To jesen pričakujte tople odtenke rjave ter karamele, ki bodo lasem dodali dodatno dimenzijo. Gre za odličen način, da ostanete zvesti svoji naravni barvi las, pri tem pa ji dodate nekaj topline. Odlična novica je tudi ta, da karamelni odtenki pristajajo vsem barvam polti. Razmislite o pramenih v kostanjevo-rjavih, medenih, zlatih ali karamelnih odtenkih.

Cimetovo rjava in bakrena

Jeseni se po navadi veliko žensk odloči za spremembo barve z rdečimi odtenki. Zato bodo tudi letos velik hit cimetovo rjavi, temno kostanjevi, bakreno rdeči in jagodno-blond odtenki. Ti odtenki so lahko razigrana sprememba za vse rjavolaske, pri tem pa se je treba zavedati, da je te barve težje vzdrževati, zato boste morali frizerski salon obiskati pogosteje.

Večdimenzionalna blond

Namesto, da bi lase posvetlili s platinastimi prameni, bo to jesen boljši drugačen pristop – za globino bodo poskrbeli srednji do temno blond ali zlati prameni. Še naprej so hit tudi t.i. baby prameni. Zanje so značilni tanki prameni v nekaj odtenkih, ki so enostavni za vzdrževanje, prav tako pa bodo dodali piko na i vaši naravni barvi.

Rešujemo dilemo: ‘Ali zares potrebujem masko za lase?’

Foto: ValuaVitaly / Getty Images Plus via Getty Images