Vrhunska nega las, obenem pa skrb za okolje

nega las

Nega las je za vsako od nas pomemben del urejanja. Toda ali še vedno izbirate med čistimi ali visoko zmogljivimi izdelki? Zdaj to ni več potrebno, kajti Schwarzkopf Professional prinaša najboljše iz obeh segmentov.

Moč napredne Bonacure tehnologije v novi, profesionalni in čisti formuli. Stranke v salonu se bodo počutile samozavestne in čudovite tako navznotraj kot navzven, medtem pa bodo frizerji lahko prispevali svoj del k bolj trajnostnemu poslovanju – brez ogrožanja izjemnih rezultatov, ki jih salon pričakuje vsak dan.

Bonacure Clean Performance želi vzbuditi zaupanje tako pri frizerjih, kot pri potrošnikih s svojimi tremi temeljnimi stebri: napredno tehnologijo, čistimi formulami in trajnostno embalažo.

Napredna tehnologija

Nova generacija čiste, napredne tehnologije uvaja nov veganski negovalni kompleks: tehnologijo veganskega keratina in izenačevalnika celic skupaj z negovalnimi sredstvi, ki zagotavljajo zdrave in lepe rezultate za vse tipe las.

Čiste formule

Nove, 100 % veganske profesionalne formule, brez sulfatov, silikonov, parabenov, mineralnih olj, mikroplastike in umetnih barvil, z visoko stopnjo biorazgradljivosti so združene z visoko zmogljivimi tehnologijami.

Trajnostna embalaža

Čista tako navznoter kot navzven: vrhunska, nova embalaža je planetu prijazna, v celoti jo je mogoče reciklirati in je izdelana iz do 97 % reciklirane plastike.

Zagotovljen popoln volumen las

V linijo Bonacure Clean Performance pa spadajo tudi izdelki za volumen las, ki bodo vašim lasem podarili bolj poln občutek

Šampon za volumen las nežno očisti in doda volumen tankim lasem. Lahka formula izboljša notranjo moč las in ustvari bolj poln občutek.

Balzam za volumen neguje fine lase in poveča volumen. Formula obnavlja strukturo las in zagotavlja občutek polnejših las.

Pena za volumen razvozla fine lase in poveča njihov volumen. Formula pomaga obnoviti strukturo las in hkrati ustvariti bolj poln občutek.

NAGRADNA IGRA

Na naši Facebook strani poteka nagradna igra, v kateri v sodelovanju s podjetjem Hair Beauty podarjamo komplet izdelkov za volumen las Schwarzkopf Professional BC CLEAN PERFORMANCE Volume.

Nagradno vprašanje: Kakšna je vaša rutina nege las?

Kaj morate storiti?
  • Odgovor zapišite pod sliko na L&Z Facebook profilu, zraven pa označite 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našemu profilu in profilu Schwarzkopf Professional Slovenija ter da všečkate sliko.
  • Objavo lahko delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

Žrebanje bo v sredo, 25. maja 2022.

Povezava do nagradne igre na Facebooku:

 

Več o ostalem asortimanu podjetja Hair Beauty si poglejte na njihovi spletni strani trgovina.hairbeauty.si

Foto: PR