Eva Longoria je na filmskem festivalu v Cannesu navdušila z ‘golo’ obleko

eva longoria

Filmski festival v Cannesu je utelešenje glamurja. Zvezdnica serije Razočarane gospodinje Eva Longoria pa je za prvi dan festivala izbrala dih jemajočo obleko modne oblikovalke Alberte Ferretti.

Ko pomislimo na Cannes, takoj pomislimo na dih jemajoče modne kreacije na rdeči preprogi. In tudi letos bo temu tako. Otvoritveni dan 75. filmskega festivala smo tako lahko navdušeno opazovali, kako se je po rdeči preprogi sprehodila igralka Eva Longoria, ki je nosila čudovito obleko. Obleka je bila drzna in elegantna obenem. Razkrivala je kar veliko, saj je bila prosojna, črnina in detajli pa so odražali eleganco.

eva longoria

Trend ‘golih’ oblek

Če pogledamo nekaj letošnjih odmevnih dogodkov in povzamemo stil na rdečih preprogah, lahko kaj hitro ugotovimo, da se veliko zvezdnic odloča za trend ‘golih’ oblek. To pomeni, da gre za prosojne materiale, ki na eni strani prikrivajo, po drugi strani pa veliko razkrivajo.

Cannes zasijal v vsej svoji eleganci

Leta 2020 je bil filmski festival v Cannesu popolnoma odpovedan, leta 2021 pa je zaradi koronavirusa potekal pod strogimi predpisi. Toda letos je lahko končno spet zasijal v vsej svoji eleganci. Tega pa je vesela tudi Eva Longoria, ki je dejala: “Navdušena sem, da sem spet tukaj!”

Na včerajšnji premieri filma Top Gun: Maverick pa je vse osupnila v srebrni obleki modne oblikovalke Cristine Ottaviano, ki je spominjala na disko kroglo. Zraven je nosila še vrtoglave srebrne sandale s 15-centimetrsko peto.

 

Met Gala 2022: Največji modni dogodek leta

Foto: Pascal Le Segretain / Staff/  Joe Maher / Stringer/ Getty Images Entertainment