Zahvaljujoč Adele in Kourtney Kardashian bomo to zimo nosile te odtenke laka za nohte

odtenek laka za nohte

Na sceni je nov lepotni trend, ki se širi ravno tako hitro kot ogledi nove Adeline skladbe Easy On Me. V novem videu ste zagotovo opazili njene nohte in naj vam povemo, da bomo ta odtenek laka za nohte nosile to jesen in zimo.

V le nekaj urah, ko je Adele na spletu objavila nov video za skladbo Easy On Me, so brskalniki zabeležili kar za 900 % povečano iskanje za ključni besedi ‘Adele’s nails’ in za 426 % povečano iskanje za besedno zvezo ‘dark nails’. Njeni nohti so bili v temnem bordo rdečem odtenku, čeprav njena manikerka ni izdala točnega odtenka in znamke laka, ki jo je uporabila.

adele

Niso pa pozornosti pritegnili le pevkini nohti, temveč tudi nohti Kourtney Kardashian na zaročnih fotografijah, ki so splet preplavili pred dnevi. Njen prstan je seveda čudovit, obenem pa nismo mogli mimo njenih dolgih, črnih nohtov, ki so po obliki skoraj identični Adelinim. In tako sta zvezdnici na hitro postavili nov jesensko-zimski trend temnih odtenkov lakov za nohte, ki so popolno nasprotje pastelnim pomladno-poletnim. Saj smo potrebovali spremembo, kajne?

 

Za še več navdiha si poglejte fotografije manikire z Instagrama …

V galeriji smo za vas izbrali lake za nohte, ki bodo hit te jeseni. Namig: izbirajte črne, temno vijolične ali bordo rdeče odtenke.

To so odtenki lakov za nohte, ki bodo kraljevali to jesen

Foto: PR, youtube, instagram/kourtneykardashian, /kimmiekyees