Zvezdnice, ki so videti veliko starejše, kot so v resnici

zvezdnice

Številne zvezdnice so dandanes zaradi lepotnih posegov, napačne nege in preveč ličil videti veliko starejše, kot so v resnici.

Morda si tega ne bi mislili, vendar tudi svetovno znane zvezdnice vedno ne uspevajo pri vzdrževanju svojega videza. Nekatere pretiravajo z lepotnimi operacijami, druge z ličili – ali z obojim. Vsi ti posegi pa zagotovo ne poskrbijo za to, da bi jim podarili mladosten videz, ravno nasprotno. Poglejmo, kaj so razlogi, da so nekatere zvezdnice videti veliko starejše, kot so v resnici.

Bella Hadid

V tem času je Bella Hadid ena najbolj iskanih manekenk. Ima le 25 let, vendar je videti veliko starejša. Najverjetneje so zato krive lepotne operacije in injekcije, ki so jo postarale.

Kylie Jenner

Enako velja za mlajšo sestro Kim Kardashian, 25-letno Kylie. Videti je, kot da je stara isto kot svoja znana sestra. Poleg številnih lepotnih operacij pa jo zelo postara tudi ogromno ličil, ki jih nosi vsak dan.

Britney Spears

Nekoč ena najbolj priljubljenih pevk se je v dvajestih letih zelo spremenila. Stara je 40 let, videti pa je vsaj 10 let starejša. Njena koža je izgubila elastičnost, prav tako so vidne sledi sončenja, ki so kožo še postarale.

Lindsay Lohan

Divja mlada leta so zelo vplivala na videz 36-letne igralke Lindsay Lohan. Pri doseganju mladostnega videza pa ji ne pomaga niti kopica ličil, vsekakor pa ne razna polnila in lepotni posegi, ki so na njenem obrazu zelo vidni.

Millie Bobby Brown

Millie je zaslovela z vlogo v seriji Stranger Things, v kateri je začela igrati kot deklica. Sedaj 18-letno dekle pa je pod vplivom Hollywooda naenkrat odraslo, videti pa je vsaj 10 let starejša. Temu lahko pripišemo veliko preveč ličil in morda tudi kakšen lepotni poseg.

10 slavnih igralk, ki so plastičnim operacijam rekle ‘ne’

Foto: Frazer Harrison / Staff / Matt Winkelmeyer / Staff / Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs