Bež pulover s puli ovratnikom je must have kos te sezone

bež pulover s puli ovratnikom

Čeprav gre za klasičen modni kos, ki sam po sebi ne vzbuja veliko pozornosti, je bež pulover s puli ovratnikom zares must have te sezone. In vseh naslednjih, saj zagotovo ne bo šel iz mode.

Ko smo bili otroci, smo najbolj sovražili puloverje s puli ovratnikom, saj so bili neudobni, nas je zaradi njih srbel vrat in ko smo jih morali obleči, smo vedeli, da je zunaj zares mraz. No, časi so se spremenili in sedaj smo jeseni in pozimi prav navdušeni nad takšnimi puloverji. Zaradi njih nam je toplo in če izberemo pravilne materiale, nas vsekakor zaradi njih ne bo srbel vrat. Na kratko: to so puloverji, ki so letošnjo sezono must have kos.

bež pulover s puli ovratnikom

Mi smo se tokrat osredotočili na bež in kameljo barvo, ki sta še vedno v modi in ki vsak styling povzdigneta. S temi barvami lahko naredite monokromatski videz, kar pomeni, da vse kose kombinirate v podobnem odtenku. Lahko pa je v tej barvi le pulover. Zraven se odlično podajo tudi zlati okrogli uhani ali zlate verižice.

bež pulover s puli ovratnikom

Za vas smo poiskali nekaj najlepših bež puloverjev s puli ovratnikom. Vi pa izberite tistega (ali tiste), ki vam je najbolj všeč.

15 najlepših zimskih plaščev, ki bodo zagotovo razprodani

Foto: Pinterest, PR