Chunky superge so vedno bolj priljubljene

chunky superge

S chunky supergami ste lahko videti trendi, ne da bi se morale odreči udobju. Prav slednje namreč zagotovo spada med ključne razloge, da je ta obutev vsako sezono višje na lestvici priljubljenosti. Tudi v trgovinah Mass ostajajo chunky superge ena najpogostejših izbir modnih navdušenk in navdušencev.

Udobje na prvem mestu

To leto je tudi v modi povzročilo pravo malo revolucijo, saj je postalo ključno udobje. Ta kriterij pa je chunky supergam pisan na kožo. Obenem se odlično ujemajo tako s casual kot s športnimi oblačili. Morda jih je na prvi pogled zares težko kombinirati, a so v resnici precej enostavne in se v hipu prilagodijo različnim stylingom.

Bodite drzni

Ta model superg je že sam po sebi zelo vpadljiv, vendar boste to pomlad uživale v izbiri modelov, ki so zaradi detajlov še bolj posebni. To sezono boste tako vse, ki obožujete vpadljive superge, na mass.si imele zares veliko dela. Nove kolekcije so namreč barvite, prepletajo se različni vzorci, od živalskih do potiskov z logotipi, kontrastov z belim podplatom, kombinacij z lakom, metalnih odtenkov, potiskanih vezalk in še in še.

Kombinirajte

Poigrajte se s potiski, strukturami, materiali in naj bo vaš novi par modnih superg navdih za raznovrstne modne kombinacije, tudi s krili in oblekami. Ne ustrašite se njihove robustnosti, ampak jo postavite v ospredje. Vse, ki prisegate na bolj športno obarvane modele, pa boste svoje najljubše chunky superge našle pri znamkah Skechers, Puma in Nike.

 

Več modelov si poglejte na mass.si

Foto: PR, Tatyana Maximova / iStock / Getty Images Plus via Getty Images