Kaj izbira kave pove o vašem stilu?

izbira kave

Sprejemanje odločitev je del našega vsakdana. Eni izmed prvih odločitev, s katerima se srečamo že zjutraj, sta, kaj obleči in kakšno kavo pripraviti. Pravijo, da izbira kave sovpada z dotičnim modnim stilom in da lahko že po modnem stilu prepoznamo, kakšno kavo pije določena oseba. Najprej pa preverite, če v naslednjih opisih prepoznate sebe in svoje najljubše ‘kofetarje’. 

#1 Kava v kapsulah: pristaši trendi klasike

Ljubitelji kave v kapsulah so odlični poznavalci trendov, ki jih znajo perfektno združiti s klasičnimi kosi. V njihovi omari ne manjka barv in vzorcev, niti več črnih elegantnih kosov.

#2 Kava z mlekom: ljubitelji udobja

Ljubiteljem te kave je na prvem mestu udobje. Sledijo in sprejemajo trende, a le do točke, kjer ni ogroženo njihovo udobje. V njihovi omari se nahaja veliko kosov, ki so »oversized«, kup lepih trenirk in nekaj elastičnega jeansa.

#3 Cappuccino: brezčasen stil

Njihova omara je polna oblek, ki se med seboj dopolnjujejo, njihov videz pa brezčasen. Ljubitelji kapučina so zelo radi urejeni, hkrati pa svoj videz pogosto obogatijo z bleščečim nakitom in modnimi torbicami.

#4 Espresso: črna eleganca

Tisti, ki pijejo črno kavo, točno vedo, kaj želijo. In to se odraža tudi na njihovem stilu. S svojim videzom se ne bojijo izstopati, s svojo eleganco pa pritegnejo oči mimoidočih. Od materialov jim je najbližje usnje, a zmeraj črno.

 

Na Barcaffé.si preverite, katera kava je prava za vas.

 

Preberite tudi članek Temna čokolada ima ogromno pozitivnih lasnosti.

Foto: Ross Helen / Getty Images Plus via Getty Images