Vadba, na katero prisega Cindy Crawford, da je pri 54. videti tako fit

cindy crawford

Model in manekenka Cindy Crawford prisega na vadbo za moč in to je njena skrivnost, da je pri svojih letih tako fit. Pregledali smo njen Instagram profil in naredili analizo njene vadbe, ki vam bo prišla zelo prav …

Res je, da je Cindy Crawford supermodel in manekenka, ki je že od nekdaj videti fantastično, pa vseeno je pri svojih 54. letih še vedno neverjetno fit in čudovita. Kaj je njena skrivnost?

Torej, kako lahko ta supermodel že ves ta čas vzdržuje zdravje in fit postavo? Odgovor se skriva v doslednosti. Cindy to ravnovesje vzdržuje z zdravo prehrano in redno vadbo, ki jo dokumentira tudi na svojem Instagram profilu. In katere so njene najljubše vaje? Berite naprej, da boste izvedeli, kako ostaja fit.

1. Vzpenja se po stopnicah

Čeprav je postala svetovno znana s hojo po modnih brveh, se te dni raje vzpenja po stopnicah (s čudovitim razgledom) in teče. S to vadbo ohranja močno srce in pokuri kar nekaj kalorij. Prav tako pa pri tem napenja trebušne mišice, saj mora vzdrževati ravnotežje ob premikanju iz noge na nogo.

2. Vadi z utežmi

Vaje z utežmi krepijo mišično maso in definirajo vaš trup, zato ni čudno, da jih je v svojo vadbo vključila tudi Cindy. Vaje z utežmi kombinira s telesnimi gibi, kar še povečuje moč.

3. Krepi trebušne in hrbtne mišice

Te vaje so pa prvi pogled preproste, vendar ko med izvajanjem počepa dviguje roke nad glavo, zares krepi trebušne in hrbtne mišice ter s tem ohranja stabilen trup. Gre za enostaven način, kako lahko tradicionalne vaje za spodnji del telesa spremenite v vaje za celotno telo.

4. Dan za noge ji je zelo pomemben

Ni čudno, da je njena postava tako fit, če ves čas uravnava ravnotežje, ko prestopa iz ene noge na drugo na klop, medtem pa nad sabo drži utež.

5. Nadgrajene vaje za trebušne mišice

Če izvajate le trebušnjake, ne boste dosegli takšne postave kot jo ima Cindy. Navadnim vajam morate dodati nekaj več, zato se uležite na ravnotežno polžogo, v rokah držite medicinsko žogo in rotirajte trup.

Foto: Instagram/cindycrawford