Koristni nasveti, kako izbrati pravilno številko nedrčka

nedrčka

Ženske obožujemo spodnje perilo, zato nas vedno razveseli dejstvo, ko se podamo v nakup novega. Velikokrat pa se zgodi, da pri nakupu nedrčka izberemo napačno velikost. Pred vami so nasveti, kako se temu izogniti.

Pri nakupu nedrčka se velikokrat zgodi, da ne vemo točno, katera velikost nam ustreza, zato velikokrat kupimo napačno, ker morda gledamo le na videz. Da bi vedno izbrali pravo številko, uporabite to tehniko in ne boste zgrešili.

Kaj je pomembno pri nakupu?

Ko kupujete nedrček, mora biti dovolj ozek, da ko ga prvič zapnete na prve sponke, lahko pod elastiko spravite dva prsta. Sčasoma se bo z nošenjem nedrček raztegnil, tako da boste uporabili druge in tretje sponke po vrsti. Ko pa boste lahko pod elastiko spravili več kot dva prsta, potem je čas za novi nedrček.

Prav tako je pomembneje, da vam popolnoma ustreza širina nedrčka kot košarice, saj je elastika odgovorna za 80 odstotkov podpore prsi.

Seveda ne smete gledati le na košarice ali le na širino, temveč je pomembno, da vam oboje ustreza. Le tako boste našli pravi nedrček. Idealno pa bi bilo tudi, da enkrat letno preverite velikost svojih prsi in obseg.

Foto: Zhenikeyev / Getty Images Plus via Getty Images, PR, povzeto po ljepotaizdravlje.ba