Moda: Vsaka ženska je neverjetna

neverjetna

Neverjetna – to je beseda, s katero v s.Oliver kolekciji označujejo žensko. In kdaj je primernejši čas, če ne prav za dan žena.

Na dan žena pri podjetju in modni znamki s.Oliver izkazujejo podporo vsem ženskam, ki naredijo svet veliko svetlejši. To je dan, ki želi povečati ozaveščenost o vprašanjih, ki zadevajo ženske po vsem svetu, s poudarkom na pobudah in kampanjah, osredotočenih na izboljšanju življenja žensk in povečanja enakopravnosti spolov. Prav vsaka ženska v sebi skriva nekaj neverjetnega. Zato so majice s potiskom super izbira za vse neverjetne ženske.

 

In še nasvet, kako takšno majico kombinirati na ženstven način. Suknjič je artikel, ki poudari našo ženstvenost, našo moč.  Suknjič je odličen, če ga nosite v kombinaciji s hlačami ali s krilom, zna pa biti prav tako lep s kavbojkami ali s kratkimi hlačami, ko bodo temperature nekoliko višje. In če zima narekuje nekoliko temnejše in klasične tone, od črne do temno modre, pomlad prinaša barve. V marčevski kolekciji imajo čudovit bombažni suknjič v oranžni barvi. Oranžna je barva pomladi – sveža in preprosta za kombiniranje. Poskusite jo kombinirati s peščeno rjavo, kar bo zadetek v polno.

Naj se pomlad prične. Z novimi, svežimi modnimi kombinacijami v živahnih odtenkih …

 

 

Enobarvne obleke napovedujejo pomlad

Foto: PR