Najboljši jesenski poslovni stylingi: 5 glavnih modnih trendov

jesenski poslovni stylingi

Jesenski poslovni stylingi in modni trendi gredo z roko v roki, zato je pred vami 5 modnih trendov za jesen 2022.

Kdo je rekel, da morajo biti poslovna oblačila dolgočasna? Ta sezona je namreč ustvarjena za vse dame, ki si gradijo svojo kariero, saj je v modi veliko modnih kosov, ki se jih lahko nosi tudi v pisarni.

Jeseni po navadi malce osvežimo svojo garderobo, v njej pa je dobro imeti vsaj nekaj dobro krojenih suknjičev. Prav tako so letos v modi širše hlače iz blaga ter mehke in velike torbe. Dobrodošla so tudi maksi krila, celoten styling pa bo popestrilo tudi usnje.

Trend #1: Hlače z visokim pasom

Hlače iz blaga z visokim pasom in širokimi hlačnicami so absolutni modni kos te jeseni. Izbirajte jih v zemeljskih odtenkih, kot so umazano bela, kožna, bež in rjava. Večna klasika pa je seveda črna barva. K njim lahko kombinirate nabrano bluzo z gumbi.

Trend #2: Hlače na zvonec

Še en hit jeseni 2022 bodo strukturirani suknjiči in hlače na zvonec. Oba kosa lahko lepo uskladite s poslovnim stilom. Zraven kombinirajte basic majice in čevlje z ravnim podplatom, najbolje kar superge.

Trend #3: Prevelika bela srajca

Poslovne hlače, prevelika bela srajca in pulover – s takšnim stylingom boste pripravljeni na vse začetne jesenske dni, ko so temperature zjutraj že zelo nizke, popoldne pa visoke.

Trend #4: Maksi krilo

V kolekcijah modnih oblikovalcev so to jesen maksi krila osrednji modni kos in odlično se podajo prav vsem postavam. Kombinirajte jih z belo ali črno bluzo ter nizkimi čevlji.

Trend #5: Usnje

Usnja ni tako preprosto vkomponirati v poslovni styling, saj lahko hitro izpade narobe. Najprej pozabite na usnjene hlače in mini krila, ki ne izžarevajo poslovnega stila. Najboljša opcija so zato usnjeni plašči, suknjiči in maksi plisirana krila.

S tem modnim trikom boste z veseljem ustvarjali jesenske stylinge

Foto: instagram; povzeto po lepotaizdravlje.rs