Sandra Bullock na premieri filma Izgubljeno mesto v Los Angelesu očarala z obleko

izgubljeno mesto

Po premieri v Teksasu se je filmska ekipa akcijske romantične komedije Izgubljeno mesto (The Lost City), ki ta teden prihaja na velika platna, udeležila tudi premiere v Los Angelesu. In na njej je vsekakor blestela glavna igralka filma, Sandra Bullock.

Sandra Bullock navdušila v čudoviti kreaciji

Sandra Bullock je na premiero oblekla čudovito večerno obleko modne oblikovalke Ellie Saab iz pomladne kolekcije Haute Couture, kombinirala pa jo je s črnimi škornji italijanske znamke Le Silla, ki so segali čez kolena.

sandra

Rdeča preproga

Po rdeči preprogi so se sprehodili Sandra Bullock, Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph, Patti Harrison, Oscar Nuñez, Bowen Yang ter režiserja Aaron Nee & Adam Nee in producentka Liza Chasin.

The Lost City

Zgodba filma in premiere

Težko pričakovana akcijska romantična komedija, v kateri zaigra Sandra Bullock kot pisateljica ljubezenskih romanov, Channing Tatum kot maneken z naslovnic njenih romanov, Daniel Radcliffe kot milijarder, ki ugrabi pisateljico in hoče z njeno pomočjo do skritega zaklada, zaigra pa še Brad Pitt kot nepričakovani rešitelj prihaja tudi na naše kinematografe.

Na rednem sporedu bo od četrtka, 24. marca dalje, že nocoj pa bo premierna projekcija v ljubljanskem Koloseju, jutri pa premierne projekcije še na Queen’s Night v Mariboxu in na Ladies Night v Cineplexx centrih.

 

Filmske uspešnice v marcu

Foto: Vivien Killilea / Stringer, Frazer Harrison / Staff / Getty Images Entertainment