Stili, ki nam jih prinaša modna jesen

Letošnja jesen naznanja sproščeno vzdušje, ki ga zaznamujejo stilsko dovršeni kosi oblačil s pleteninami in mehkimi tkaninami ter modna obutev, ustvarjena za občutek udobja in domačnosti. Poglejmo, kateri stili obutve kraljujejo to jesen.

Večini od nas je udobje vedno na prvem mestu, zato smo navdušeni, da bo letošnja jesen v znamenju sproščenega vzdušja in udobja, tudi kar se obutve tiče. Vsekakor pa sem spada tudi kakovost. V ospredju ostajajo debeli podplati, ki smo jih dodobra spoznali v prejšnjih sezonah. Sem spadajo prekrasne superge, klasični mokasini v moškem slogu, priljubljeni čevlji z vezalkami ali elegantni ženski gležnjarji in škornji. Prepustite se prav vsem jesenskim odtenkom modne elegance in udobja.

Naravne barve

Poleg globoke črne in številnih belih odtenkov so priljubljene tudi naravne barve, kot so kaki, rjava, jesensko rdeča ali bež, ki ustvarjajo nežne barvne poudarke v nasprotju z bolj vpadljivimi stili.

stili

Udobje na prvem mestu

Raznolikost modnih okusov, ujeta v nepogrešljivo kakovost obutve, se pri Deichmannu vrača pod naslovom uspešne kampanje Wherever you go – trendi kosov za modno navdušenko, ljubiteljico dogodivščin ali športno zagnanko, ki skozi svoj stil predstavlja sebe. Njihovo jesensko kolekcijo zaznamujeta povezanost in svoboda, ki pronica skozi vse pore življenja.

Ne spreglejte: NAGRADNA IGRA

Na naši Facebook strani poteka super nagradna igra:

V galeriji si oglejte nekaj njihovih modnih parov obutve …

Viva la Deichmann

Prav tako pa ne zamudite ogleda predstavitve izbranih kosov jesensko-zimske kolekcije Deichmann, ki je nastala pod okriljem kreativne ustvarjalke Lili Čadež v sodelovanju z znanimi vplivnicami Niko Krmec, Zalo ZagoričnikKatarino Mljač in Zalo Iskra Strnad

Stylish brezrokavniki, ki vas bodo greli to jesen

Foto: PR