Torbe za na plažo se vračajo v velikem slogu (in da bi jih nosili, vam sploh ni treba na plažo)

torbe za na plažo

Torbe za na plažo bodo to pomlad in poletje doživele velik povratek, saj se vračajo v velikem slogu. Za vas smo v trgovinah izbrali 20 različnih modelov takšnih torb.

Včasih nam torbe za na plažo niso bile tako pomembne. Izbrali smo dovolj veliko, ki niti ni bila kaj posebnega, vanjo stlačili vse potrebne stvari in to je bilo to. Sedaj so torbe za na plažo nekaj povsem drugačnega. Pravzaprav jih lahko, seveda, uporabljate ravno v ta namen, predvsem pa jih lahko uporabljate celo pomlad in poletje ter jih nosite kot najlepši modni dodatek. Tudi modne hiše, kot so Gucci, Chanel, Saint Laurent in Loewe, so ustvarile torbe za na plažo, ki se odlično podajo k outfitom za v mesto, kot tudi tistim za na bazen ali plažo.

Tako je tudi v high-street trgovinah na izbiro ogromno različnih modelov torb za na plažo – večina jih je srednje velikosti, da lahko vanje spravite vse, kar potrebujete čez dan, obenem pa so veliko bolj casual kot elegantne torbe, ki jih sicer nosite v službo. Vsekakor bi morala vsaka od nas to sezono investirati v eno takšno torbo.

V letu 2022 bosta rafija in bambus velik trend, večina teh torb pa ima zraven še usnjene (ali iz umetnega materiala) ročaje in dodatke, razne napise, so večbarvne … Trgovine so v tem času že preplavljene z njimi, tako da je sedaj pravi čas, da najdete pravo zase.

Mi vam bomo pri tem malce pomagali, saj smo poiskali 20 različnih modelov torb za na plažo.

 

Trendi oranžna barva v 12 modnih kosih te pomladi

Foto: PR