Valentinovo je pred vrati, zato izberite rdečo barvo

Valentinovo je dan, ko se bomo uredile tako za partnerja kot tudi zase. Poiskali smo nekaj lepih modnih kosov, ki bodo popestrili vašo garderobo skozi vse leto.

Na ta poseben dan, valentinovo – praznik ljubezni, naredite nekaj tudi zase. Na primer kupite si obleko in si privoščite popoln videz za lep večer doma. Rdeča barva namreč nikoli ne gre iz mode, je klasika, s katero v vsakem trenutku poživimo svojo podobo. Zato modnih kosov ne boste kupili le za en dan v letu, temveč jih boste lahko kombinirali skozi vse leto. V rdeči barvi delujemo elegantno in izredno ženstveno, ne glede na priložnost.  In kdaj, če ne prav v teh dneh pred valentinovim, je bolj prava priložnost za to, da jo vnesemo v svojo garderobo. Bodisi se vanjo odenite od glave do pet ali jo kombinirajte s klasično belo ali črno, lahko pa tudi z letos zelo modno rjavo. Modna znamka Comma vam ponuja pestro izbiro elegantnih modnih kosov.

valentinovo comma

1 Obleka Comma, 129,99 €

2 Bluza Comma, 59,99 €

3 Rutica Comma, 35,99 €

4 Hlače Comma, 99,99 €

5 Suknjič Comma, 139,99 €

6 Pas Comma, 49,99 €

 

 

Kliknite na posamezni modni kos in odprla se vam bo direktna povezava do njega. V spletni trgovini Comma lahko nakupujete svoje najljubše kose iz nove kolekcije.

Foto: PR