Vrnitev Meghan Markle: Navdušila je v popolnoma rdečem stylingu

meghan markle

Te dni se Meghan Markle in princ Harry mudita v Veliki Britaniji in Nemčiji. Včeraj sta se Manchestru udeležila dogodka One Young World, na katerem so se zbrali mladi voditelji sveta iz 190 držav. Dogodek je bil zelo pomemben predvsem za Meghan, saj je svetovalka organizacije in je imela tudi otvoritveni nagovor.

Ker pa je Meghan vedno na očeh javnosti tudi zaradi izbire svojih stylingov, je bilo tako tudi včeraj. Za tokratni dogodek je izbrala prav drzno barvo, saj se je odločila za povsem rdeč styling. V to barvo je bila odeta od glave do peta ter izžarevala eleganco. Nosila je bluzo in hlače znamke Another Tomorrow ter salonarje iz semiša znamke Aquazzura, ki ji je že dolgo zvesta. Njen make-up je bil nežen, nekoliko bolj je poudarila le oči, medtem ko je na ustnicah nosila bleščilo in šminko v rjavo-nude odtenku. Lase pa je imela spet v nizek čop.

meg

Če si tudi vi želite posnemati njen videz, smo izbrali nekaj cenovno dostopnih modnih kosov, s katerimi bo vaš videz sofisticiran in eleganten, kljub temu pa bo pritegnil veliko pogledov.

 

 

Meghan Markle je pokazala, da lahko kratke hlače nosimo tudi v pisarno

Foto: Chris Jackson / Staff / Getty Images Entertainment, PR