Vsi outfiti, ki jih je Meghan Markle nosila na dogodkih v sklopu Invictus Games 2022

meghan markle

Meghan Markle in princ Harry sta se pretekli vikend po dolgem času mudila v Evropi in Meghan je ponovno očarala z izbiro modnih kombinacij.

Odkar sta se leta 2020 ločila od kraljeve družina, sta tokrat prvič stopila na evropska tla, natančneje na Nizozemsko v Haag. Tukaj se je po dveh letih premora zaradi koronavirusa spet odvijal dogodek Invictus Games, katerega fundacijo je princ Harry ustanovil leta 2014 in je posvečen ranjenim in poškodovanim vojakom.

Glede na to, da par ni več član kraljeve družine, se je to videlo tudi pri izbiri Meghaninih oblačil, saj je tokrat posegla po manj konservativnih kosih in dala v ospredje bolj sproščeno kalifornijsko dekle.

Poglejmo, kakšne outfite je nosila.

Hlačni kostim

15. aprila, ko sta s princem Harryjem prispela v Haag, je Meghan nosila suknjič na dvojno zapenjanje (3.500 $) ter ujemajoče se hlače (1.540 $) modne hiše Valentino. Prav tako je nosila njihovo torbico (3.400 $) ter salonarje znamke Aquazzura, uro Cartier, zapestnico Catbird, verižico Sophie Lis in prstan znamke Shiffon.

bel

Nazaj k jeansu

Ko se je udeležila dogodka Jaguar Land Rover Driving Challenge, je posegla po njenem najljubšem modnem kosu – jeans hlačah. Hlače znamke Moussy (350 $) je kombinirala z belo majico in črno jakno iz tvida znamke Celine (3.500 $), outfitu pa je dodala še torbico iste znamke (2.800 $). Videz je zaključila z balerinkami znamke Chanel, sončnimi očali Linda Farrow ter uhani njene prijateljice Serene Williams.

Podoben suknjič iz tvida, ki stane 59,99 €, najdete TUKAJ.

jeans

Črno-belo

Na otvoritveni slovesnosti, kjer je imela tudi govor, je nosila kremno-bel bodi znamke Khaite (780 $). Kombinirala ga je s črnimi širokimi hlačami, salonarji Manolo Blahnik (895 $) ter ogrlico znamke Cartier (15.200 $).

belo

Eleganten suknjič

17. aprila se je ponovno odločila za jeans hlače, h katerim je nosila bel suknjič s pasom znamke Brandon Maxwell (2.195 $) ter salonarje Manolo Blahnik (665 $).

suknjič

Dama z rdečo šminko

Kasneje tega dne je na sprejemu nosila belo mini obleko z izrezanimi detajli znamke Valentino (6.000 $). Na ustnice je nanesla rdečo šminko, lase pa je imela rahlo valovite, kar je veliko njenih oboževalcev spomnilo na čase, ko je še igrala v nanizanki Suits.

rdeč

 

Bel suknjič: osrednji modni kos te pomladi

Foto: Chris Jackson / Staff / Getty Images Entertainment