Zimske jakne in plašči, narejeni iz okolju prijaznih materialov

zimske jakne in plašči

V teh dneh so morda v vaših mislih tudi že zimske jakne in plašči. In kot nalašč za to je znamka s.Oliver v edinstvenem okolju golf igrišča Cubo golf Ljubljana pripravila predstavitev kolekcije zimskih jaken in plaščev. Press day-a so se udeležili modni uredniki, stilisti in influencerji, ki so preizkusili nove modele in uživali ob izjemnih kulinaričnih mojstrovinah restavracije Cubo. 

Katja Janko Puh, vodja marketinga s. Oliver, je predstavila novo marketinško kampanjo Casual Thoughts (Vsakodnevne misli). Povedala je:

»Za naše podjetje in blagovno znamko s.Oliver je bila pandemija velik izziv. Čas zaprtja smo produktivno izkoristili in zagnali številne projekte. Aprila letos smo preimenovali blagovno znamko s.Oliver. Naš novi slogan je “Fashion for life”. Moda ne opredeljuje načina življenja naših kupcev, ampak nasprotno, življenje definira modo. Moda nas spremlja na vsakem koraku in prepričana sem, da imate nekaj spominov, ki so povezani z vašo najljubšo obleko, najljubšimi kavbojkami ali plaščem. To dejstvo je bilo podlaga za našo novo tržno kampanjo, ki smo jo poimenovali Casual Thoughts oz. Vsakodnevne misli. Fokus kampanje je na vsakodnevnem razmišljanju o najljubših oblačilih.«

jakne

Zimske jakne in plašči iz trajnostnih materialov

Polona Korošec, Buying Manager, je podrobno opisala modele jaken, ki so v večini izdelane iz trajnostnih materialov, kot so reciklirane plastenke, koruzna vlakna in recikliran puh.

Različni kroji in inovativni materiali so zaščitni znak kolekcije, ki jo sestavljajo slim fit plašči, oversized plašči, pufne jakne, teddy plašči in ekološko krzno. Ker se s. Oliver ukvarja predvsem s planetom, ljudmi in prihodnostjo, so bili uporabljeni okolju prijazni materiali, kot je eko usnje, imenovano »prijazno usnje«, s poudarkom na recikliranju. Tako so vse puhaste jakne del programa “WE CARE”, izdelane iz recikliranega poliestra. Reciklirani poliester uporablja obstoječa vlakna in jim daje novo življenje in uporabo.

plašči

V galeriji si oglejte nekaj utrinkov z dogodka …

Najnovejšo kolekcijo si lahko ogledate v spletni trgovini soliver.si ali v s.Oliver prodajalnah.

Foto: Žiga Intihar