Zvezdniki prišli v Benetke na edinstveno Dolce & Gabbana modno revijo

dolce & gabbana

Modna znamka Dolce & Gabbana je čez vikend postregla s spektakularno modno revijo, ki so jo pripravili na trgu Svetega Marka v Benetkah. S tem razlogom pa so v italijansko mesto prispeli številni zvezdniki, med njimi Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Travis Barker, Jennifer Lopez, Christian Bale, Heidi Klum, Jennifer Hudson, Sean Combs, Monica Bellucci …

Dolce & Gabbana dogodek je trajal ves vikend, na njem pa so predstavili novo kolekcijo Alta Moda, kjer smo lahko videli sijoče ekstravagantne obleke s številnimi detajli in bogatih barv. Modno revijo je s svojim nastopom otvorila pevka Jennifer Hudson.

Jennifer Lopez je navdušila s cvetličnim stylingom, seveda podpisanim z D&G. Zares je bila nekaj posebnega in od glave do pet je izžarevala kraljevi duh.

 

 

Tudi Jennifer Hudson je bila čudovita v zlati obleki. Sama je vikend v Benetkah označila za ‘pravljičnega’. Modno revijo Alta Moda pa je otvorila z arijo Nessun Dorma.

Duo Domenico Dolce and Stefano Gabbana pa sta kot obljubljeno predstavila tudi mladostno plat Alta Mode. Dejala sta: „Vsi so mnenja, da je couture za starejše, vendar temu ni treba biti tako.“ Tako sta pripravila punky stylinge, ki jih je nosila šesterica zvezdniških podmladkov: Chance, Jessie James in D’Lila Star (hčerke Seana Combsa), Deva, (hči Monice Bellucci), Emmeline (hči Christiana Bale-a) in Leni (hči Heidi Klum).

Za svojevrstno predstavo pa je poskrbelo kar nebo nad Benetkami, ki je postreglo z mareličnimi odtenki sončnega zahoda, ki so se mešali s temnimi oblaki, nekaj kapljami dežja, kakšno strelo ter čudovito mavrico. Na srečo pa se je šele po koncu modne revije ulilo kot iz škafa.

 

 

Foto: instagram, dolce & gabbana