Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

LZ SLO 160 cover

Poletje se zadnje dni že počasi poslavlja in nasmiha se nam jesen. Res je, da je to poletje minilo neverjetno hitro, se pa vseeno veselimo jeseni, ko bodo temperature malce nižje. V septembrsko številko, ki je ravno na prehodu, smo ‘zapakirali’ še malce poletja in poletnih tem, prav tako pa boste v tokratni številki našli tudi veliko nasvetov za vadbo – tudi na prostem, recepte za slastne obroke, … Seveda pa ne moremo mimo vsakoletnih jesenskih modnih trendov, saj je čas, da spet malce prevetrimo našo garderobo.

Top teme, ki jih prinaša nova številka L&Z:

#1 Zgodba z naslovnice: Jennifer Aniston

V specialni epizodi Prijateljev The Reunion smo se lahko prepričali, da Jennifer pri 52. letih izgleda tako, kot da bi se ji ustavil čas. Seveda nas je zanimalo, kako ta hollywoodska superzvezdnica skrbi za svoje telo in duha!

#2 Njena zgodba: Shailene Woodley

Rešiti planet in hkrati omrežiti moškega – to se dogaja le v filmu. A če vam je ime Shailene Woodley, si lahko obetate, da se vam bo ta scenarij uresničil tudi v resničnem življenju. Igralka nam je razkrila, s kakšnimi vzponi in padci ji je postreglo minulo leto.

#3 Lepota: po soncu

Izpostavljanje sončnim žarkom lahko pusti posledice na vaši koži in vpliva na polt. Strokovnjaki razkrivajo, kako se lotiti najpogostejših sezonskih težav s kožo.

#4 Poljub poletja

Od sonca poljubljena koža je najlepši lepotni spomin poletnih počitnic. Ohranite jo tudi v jeseni – s pomočjo bronzerja.

#5 Jesenski modni trendi

Za lažje slovo od toplih poletnih dni smo izbrali udarno paleto novih jesenskih modnih trendov.

#6 Ni ovir za trening

Trenirate samo, kadar imate čas? Ste že uvedli telovadno rutino? Najboljše je, da ste aktivni ves mesec (da, tudi ’tiste dni v mesecu’). Prilagodite vrsto rekreacije in intenzivnost vaj in ostanite fit!

#7 Obroki za moč

Napolniti je treba energetske zaloge! Za več moči in vzdržljivosti potrebujemo sestavljene ogljikove hidrate, ki se sproščajo počasi in dolgo časa dajejo pogon našim celicam. Za rast mišic potrebujemo proteine in hranila, ki preprečujejo vnetja in poživljajo telo. Super okusne jedi, ki vam jih predstavljamo, nudijo prav to!

#8 DNK sekvenciranje in zdravljenje raka

Strokovnjaki vedno pogosteje poudarjajo, da bi morale ženske z diagnozo rak na dojkah opraviti genetski test, s katerim lahko poleg BRCA gena pridemo do pomembnega in ključnega odgovora na vprašanje, katera terapija je za bolnico najbolj učinkovita.

#9 Ljubljenčki: najboljše zdravilo proti stresu

Znanost vedno znova potrjuje trditev, da hišni ljubljenčki, še posebej mačke, pomirjajo in vračajo
duševno moč.

#10 Dom: popularna sedemdeseta

Pohištvo posebnih linij, pretiravanje z barvami in tipični barvni vzorci, tapete, okrogle in ovalne oblike. Sedemdeseta ponovno navdušujejo! Vnesite detajl in popestrite svoje stanovanje.

 

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 31. avgusta 2021.