Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

Jesen je tukaj in z njo tudi krajši dnevi in hladnejši večeri. To pa je idealna priložnost, da si skuhate omamno skodelico čaja, kave ali kakava (karkoli vam je najljubše), se zleknete na kavč pod toplo odejo ter v roke vzamete vašo najljubšo revijo. Z listanjem in branjem oktobrske številke L&Z se boste napolnili z energijo, se sprostili, prebrali številne zanimivosti in uporabne nasvete ter enostavno uživali.

Top teme, ki jih prinaša nova številka L&Z:

#1 Zgodba z naslovnice: Sarah Jessica Parker

Komaj čakamo na nova nadaljevanja kultne serije Seks v mestu! Marsikdo si je v teh dneh privoščil tudi malce nostaligije in si ogledal najbolj priljubljene epizode iz preteklosti ter se začel spraševati, kaj vse se je zgodilo in kako hitro je minilo to obdobje. In seveda nas zanima je zanimalo tudi, kaj se je v tem času dogajalo z glavno igralko – Sarah Jessico Parker.

#2 Intervju: Natalija Verboten

“Moj duh je zelo radoveden, raziskovalen. Po svetu hodim z odprtimi očmi, ušesi in srcem ter srkam življenjski sok. Pravzaprav vse, kar počnem, počnem z ljubeznijo, oziroma si najdem ljubezen v tem, kar moram početi,“ je povedala pevka Natalija Verboten, ki ženske navdušuje tudi s svojo znamko lepotnih izdelkov.

#3 Trajnostna lepota

Nika Veger, ki piše uporabne nasvete za trajnostno lepoto, modo in vsakdan na svojem blogu Beautyfullblog.si, je za L&Z pripravila pregled lepotnega dogajanja v 2021 in izpostavila tisto, kar nas bo navdihovalo tudi v prihodnje. Kaj označujejo napisi zeleno, clean kozmetika, trajnostno, slovensko, naravno … Kaj vse to pomeni in ali moramo vse te izraze res poznati? Odgovor je pritrdilen, ker je to prihodnost kozmetične industrije in ponudbe.

#4 Moda: Klic jeseni

Udobna in mehka oblačila, tkanine, volneni plašči … Naj vas objamejo oblačila toplih barv! Poigrajte se s sloji oblačil in poiščite najljubšo jesensko kombinacijo.

#5 Vitki + v formi

Delate vaje za moč in bi se radi izognili poškodbam? S serijo vaj, ki smo jih pripravili, boste okrepili vse mišične skupine. Dodali pa smo še nekaj nasvetov za pravilno izvedbo.

#6 Superhrana: Jesenske juhe

V hladnih jesenskih dneh ni nič boljšega kot krožnik tople juhe. Recepti, ki smo jih izbrali za vas, so zdravi in nasitni. So enostavni za pripravo in jed lahko shranite v hladilniku za naslednji dan, ko se vam ne ljubi kuhati.

#7 Kako živeti zdravo

Skozi leta življenja se spreminjajo naše dojemanje in prioritete, prav tako se spreminja tudi osebna definicija ‘zdravega’. Težke diagnoze nas največkrat pripeljejo do razsvetljenja. Zato je nujno govoriti o navadah, ki nas dvignejo, in se s časom naučiti bolje skrbeti zase.

#8 10 nasvetov srečne rutine

Da bi bili srečnejši in bolj pozitivni, vnesite 10 sprememb v svoj vsakdan. Če vam je pretežko začeti z novostmi, se jih lotite postopoma. Boste videli, kako laže boste zadihali, ko bo dom postal bolj urejen, vaše misli zbrane in kotički ust privihani navzgor!

#9 Jutranji mentalni reset

Začetek dneva je pravi čas, da se pripravite in naredite vse, da bi bili napolnjeni z energijo, dobrim razpoloženjem in da bi vse svoje obveznosti dobro opravili … Za vas imamo nasvete, kako maksimalno izkoristiti jutro.

#10 Dom: Modrina neba

Nežna svetlo modra barva nas pomirja in naredi prostor bolj svetel in vesel. Barva, ki kraljuje v kopalnici in spalnici, zelo lepo osveži tudi ostale prostore. Poigrajte se z dodatki ali celo s pohištvom v barvi neba.

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 30. septembra 2021.