4 stvari, ki jih jeseni nujno potrebujete v večjih pakiranjih

večjih pakiranjih

Pogosto se zgodi, da zaloge določenih izdelkov, ki jih imamo doma, zmanjka, čeprav še tako skrbimo, da jo redno dopolnjujemo. A to ni edini razlog, zakaj je nekatere stvari dobro imeti na zalogi. Z večjimi pakiranji razmišljamo trajnostno in skrbimo za naš planet, saj namesto dveh tako lahko porabimo le eno embalažo. Od kave do tekočega mila – tukaj je nekaj izdelkov, ki jih je predvsem s pričetkom jeseni dobro kupiti v večjih pakiranjih.

Žarnice

Krajši dnevi in daljše noči so poleg barvitega listja in svežih večerov prvi znanilec jeseni. Če niste radi v temi, boste potrebovali rezervne žarnice. Ko svetilka izgori, se to po navadi zgodi ravno, ko najmanj pričakujemo. Zato je žarnice dobro imeti v embalaži, ki vsebuje vsaj tri kose.

Kava

Barcaffè je ponovno poskrbel za inovativno rešitev za vse tiste, ki imajo radi kavo pripravljeno v manj kot eni minuti. Turška kava Black’n’Easy je tako na voljo v 160-gramski embalaži, kava pa se lahko dozira na žličko. Tako imenovana embalaža Big Pack zadostuje za 20 jutranjih kav, kar bo s pričetkom študija polepšalo dan tudi marsikateremu študentu.

kava

Vitamini

Z jesenjo prihaja tudi obdobje, ko se prehladov otepamo težje kot sicer. Dobra zaloga vitaminov od vitamina C, cinka, magnezija, D vitamina in kalcija pomaga hitreje okrevati in izboljšati počutje, ko le-to ni najbolje. Ker jih pogosto jemljemo vsak dan, priporočamo nabavo vitaminov v večjih pakiranjih, saj je to pogosto tudi cenovno ugodneje.

Tekoče milo

Milo velja za enega izmed najhujših sovražnikov virusov. Razmišljajmo trajnostno, izberimo večja pakiranja in dolivajmo tekoče milo v stekleničko, ki jo imamo ob umivalniku. Iz enega večjega pakiranja tekočega mila lahko tako napolnimo več stekleničk, s tem pa prihranimo na denarju, obenem pa skrbimo za naše okolje.

Foto: Cyyano66/ Getty Images Plus via Getty Images, PR Barcaffe