Adele je na Instagramu potrdila svojo novo zvezo

Pevka Adele, ki je znana po svojem čudovitem glasu in številnih uspešnicah, na Instagramu redko objavlja fotografije iz svojega zasebnega življenja. Tokrat pa je presenetila s tremi fotografijami in na tretji na simpatičen način potrdila zvezo s športnim agentom Richem Paulom.

adele rich

Adele in Rich Paul bi naj bila glede na špekulacije v zvezi že od maja, o njiju pa se je še bolj začelo govoriti julija, ko se je Adele z Richem pojavila na NBA finalu. Rich Paul je namreč športni agent, ki zastopa Lebrona Jamesa in druge elitne košarkarje. To pa je tudi Adelina prva zveza po ločitvi od moža Simona Koneckija, ki se je zaključila marca letos.

Na fotografijah, ki jih je 33-letna pevka objavila na svojem Instagram profilu, je videti čudovito, nosi prekrasno Schiaparelli črno-belo obleko, najprej pa smo lahko opazili njeno ‘novo’ postavo. Adele je namreč od leta 2019 s pomočjo diet in zdravega načina življenja shujšala kar 45 kilogramov. In prav vsi smo navdušeno osupli nad temi novimi fotografijami, na katerih naravnost žari. Všečkalo jih je namreč že več kot 7 milijonov njenih sledilcev.

Jessica Alba je spregovorila o dvojnih merilih na začetku svoje kariere

Foto: Instagram/Adele