ALEJA tik pred praznovanjem tretjega rojstnega dne

aleja

Najboljše novo nakupovalno središče ALEJA je tik pred praznovanjem tretjega rojstnega dne, ki ga začenja v ponedeljek, 8. maja. Napoveduje nepozabno, pestro dogajanje in brezplačne koncerte z vrhuncem v petek, 12. maja, ko bodo med drugim nastopili Nipke s skupino The Nipples, priljubljeni kantavtor Vlado Kreslin in Mali Bogovi ter izjemna vokalistka Nina Pušlar.

Pripravljajo tudi interaktivno glasbeno predstavo Repki z raperjem Trkajem in dr. Igorjem Saksido, bogate nagrade in posebne letake s številnimi popusti njihovih trgovin in lokalov. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, in sicer tako, da skenirajo QR kodo, ki je skrita po vsej ALEJI, in oddajo svoj e-poštni naslov. V žrebu se lahko potegujejo za številne lepe nagrade, kot so e-skiro, vikend vožnja z avtomobilom Volkswagen ID. Buzz ali pa darilne bone v vrednosti 300 evrov.

Obiskovalci se bodo lahko zabavali tudi z animacijami z LEJ 3 robotkom in karikaturistom Borisom na ALEJI SKY, na strehi pa preizkusili napihljive krogle Body Zorbing in si ogledali tovarno milnih mehurčkov.

Medtem ko je ALEJA prejela nagrado za najboljše novo nakupovalno središče na svetu, je prav sedaj nominirana tudi za finalista mednarodnega tekmovanja pri evropskem združenju nakupovalnih središč ECSP Design and Development Awards. »To je izreden dosežek za Slovenijo, da si uvrščen na svetovni zemljevid med najboljšimi na svetu. Vesel sem, da je naše nakupovalno središče nominirano za tako ugledno nagrado v konkurenci s tekmeci iz cele Evrope. To dokazuje tudi, da se lahko na področju mednarodnih nakupovalnih središč postavimo ob bok najboljšim. ALEJA je s tem ne samo spomenik Ljubljani, ampak tudi simbol najsodobnejših nakupovalnih središč v mednarodnem prostoru,« je izpostavil Toni Pugelj, direktor ALEJE.

 

Več na aleja.si.

Foto: PR