Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša majska številka L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 29. aprila.

Top teme

#1 Zgodba z naslovnice

Nekdanja miss Slovenije, pevka, tv-voditeljica, podjetnica in vplivnica Sanja Grohar že komaj čaka poletje, ko se bo njihovi družinici pridružil nov član, saj je v veselem pričakovanju. Z nami je govorila o pripravah na dojenčka, o sinu Nicolaiu, o svojih znamkah, lepotnih trikih, modi …

#2 Verjemite vase!

So prave vizionarke na svojih področjih in vedno polne idej, ki jih znajo uspešno izpeljati. Tri ženske, tri podjetnice in tri uspešne poslovne zgodbe ter njihove lekcije za vas.

#3 Lepota: Body Care = Body Love

Ali je tudi za vas nega nekakšna spodbuda za boljšo samopodobo? Za marsikoga namreč je! Pripravili smo vam opomnik z nasveti za nego kože, ki se jih je dobro lotiti ob prehodu letnih časov. In nimamo v mislih obraza, temveč kožo celega telesa.

#4 Nohti: Pika na i

Pomemben detajl poročnega videza so zagotovo nohti. Urejeni morajo biti vselej, na poročni dan pa naj zasijejo v vsej svoji lepoti. Naj gre za večno eleganco, modni trend ali drzno poslikavo – nohti so tisti, ki bodo ta dan pogosto v prvem kadru.

#5 Moda & stil: Pomladni mozaik

Čeprav smo šele zakorakali v pomlad, se že oziramo proti sončni, poletni sezoni. Izbrali smo vroče modne kose, v dveh kombinacijah, s katerimi boste lahko popestrili in dopolnili svojo garderobo.

#6 Rebrendiranje menopavze

Generacija X in mlajše milenijke, ki zdaj vstopajo v menopavzo, vse bolj glasno govorijo o izzivih, s katerimi se srečujejo v novem življenju. In iščejo načine, kako jih premagati. Ali morda sodite mednje?

#7 Razgibajte se

Raziščite dinamično aktivnost, imenovano quoja, ki bo razgibala vaše telo ter hkrati umirila in uravnovesila vaš um.

#8 3, 2, 1 … zdaj! Razstrupljanje

Izberite razstrupljevalno metodo, ki ne bo pretežka, ki jo boste vzljubili in jo zlahka umestili v svoj vsakdan. Ne pozabite: najpomembnejši cilj razstrupljanja je spočiti prebavne organe in sprostiti energijo za samozdravljenje telesa, predvsem imunskega sistema.

#9 Življenjski stil: potovanja

Noemi na Instagramu spremlja več kot 112.000 ljudi. Pravi, da je ‘spakirala’ vse svoje življenje v avtodom in odšla lovit svoje sanje. Do sedaj je obiskala že 11 držav. “Trenutno sem na otoku Lanzarote s partnerjem in psičko Chio. S starim avtodomom smo se januarja podali na dolgo potovanje iz Slovenije do otoka Lanzarote. Ničesar ne načrtujem, tokrat potujem precej spontano,” nam zaupa in doda, da se bodo odpravili obiskati še preostale Kanarske otoke.

#10 Spomladansko (eko) čiščenje doma

Razkrivamo, kako lahko uspešno izvedete generalno čiščenje bivalnih prostorov brez kemičnih sredstev, ki škodijo zdravju in naravi. Vaše stanovanje bo spet bleščeče čisto.