Brezplačne spletne delavnice za vse otroke

Brezplačne spletne delavnice

Minicity Ljubljana je ponovno omogočil brezplačne spletne delavnice za vse otroke. Spletne delavnice Minicity ONLINE so zasnovane za otroke od 2. do 14. leta in so popolnoma prilagojene obisku Minicityja od doma. Otroci se prek spleta z animatorji podajo na avanture po več kot 40 tematskih kotičkih malega mesta, pri tem pa usvojijo znanja in krepijo svoje kompetence na različnih življenjskih področjih. Delavnice so primerne tako za posameznike, kakor tudi kot dopolnilo učnega načrta.

Poučna zabava

V času zaprtja, med popolnim lockdown-om države, vas vabijo k obisku BREZPLAČNIH spletnih delavnic Minicity ONLINE. Vas zanima, kako prestrašen je poper v vodi in kako nastane vodna mavrica? Kako lahko podiramo bowling keglje z najboljšim slanim prigrizkom ali kako spečemo najboljše muffine? Kako nastane kefir ali kaj je čebulni test? Obiščite Minicity od doma in se jim pridružite vsak dan od 1. aprila naprej, popolnoma brezplačno, v kar petih terminih.

Vstopite v Minicity od doma

Ker verjamemo, da so tako vaša, kakor tudi naša življenja v tem času obrnila na glavo, saj usklajevanje dela od doma, šolanja na daljavo, kuhanja kosila in igre z otroki zagotovo od vseh staršev zahtevajo veliko naporov, vam pri Minicity ponujajo kreativno in ustvarjalno rešitev za vas in vaše malčke. Vabijo vas v Minicityjeve interaktivne spletne delavnice.
Vaši otroci se bodo z njihovimi animatorji virtualno sprehodili skozi hiške Minicityja, vsak dan pa jih čakajo poučne in zabavne vsebine iz posamezne hiške našega mesta. Tudi, če Minicityja še nikoli niste obiskali v živo, ga boste lahko sedaj dodobra spoznali! Usposobljeni animatorji bodo za vaše malčke dnevno pripravljali kakovostne, poučne in zabavne vsebine, ob katerih bodo otroci urili svojo domišljijo, krepili sive celice, spoznavali različne poklice, delali poskuse, uživali v pravljicah in ugankah, se vsakodnevno razgibali in mimogrede ustvarili kaj res posebnega.
Brezplacne-delavnice_Marec2021
Mnenja o online delavnicah

Nina Sešel, dipl. prof. razrednega pouka, nam je zaupala:

“Interaktivne online delavnice, ki jih pripravlja Minicity Ljubljana, so prava popestritev šolskega pouka. Združujejo gibanje, interaktivno predstavitev poklica in gospodarske dejavnosti, kreativnico in zaključno pravljico. Skozi online animacijo otroci krepijo svoje kognitivno znanje in povezujejo stvari, ki so se jih naučili v teoriji, s prakso. Ko jih opazuješ, vidiš, da se med delavnico izjemno zabavajo, ob tem pa tudi učijo. Minicity je poskrbel za celotno izkušnjo, saj učiteljem ponujajo velik nabor aktivnosti, med katerimi lahko izbirajo, obenem pa zajamejo vse gradnike učne ure, ki bi jo drugače izvedli v razredu, prav tako pa učitelj ob vsaki delavnici prejme tudi učne liste, s katerimi lahko preveri, kaj so se otroci naučili.”

»Sodelovanje z družbeno odgovornimi podjetji, ki vse svoje aktivnosti usmerjajo v odličen pečat, ki ga puščajo s svojo blagovno znamko, omogoča, da zmeraj pomagamo staršem in otroke prevzamemo pod svoje okrilje s poučnimi spletnimi delavnicami, ki jih izvajajo naši izurjeni animatorji. Na tem mestu se moram ponovno zahvaliti podjetjem, ki vedno znova z navdušenjem podprejo naše aktivnosti. Kljub temu da se na svoji strani vsak po svoje borijo z epidemijo. Brez njih vse skupaj ne bi bilo mogoče.,« je povedala Jasna Žaler Culiberg, ustanoviteljica Minicityja in direktorica razvoja poslovanja v Minicityju Ljubljana.

Podrobnosti o spletnih delavnicah in prijave so omogočene na povezavi.

Foto: lithiumcloud / iStock / Getty Images Plus via Getty Images, PR