Če radi nakupujete prek spleta, boste navdušeni nad to novo spletno trgovino

spletno trgovino

Enostavno naročanje iz udobja lastnega doma, brez gneče in čakanja v vrsti za plačilo, preprosto iskanje izdelkov, možnost nakupa 24/7. Če radi nakupujete prek spleta, boste navdušeni nad to novo spletno trgovino. Za vse ljubitelje svetovno znanih lepotnih blagovnih znamk namreč prihaja dobra novica – spletna trgovina Douglas je prispela v Slovenijo!

Douglas.si je naslov, ki se mu ne boste mogli upreti in to drogerijo že zagotovo poznate. Na virtualnih policah spletne trgovine Douglas se lahko sprehodite med bogato ponudbo z več kot 140 razpoložljivimi blagovnimi znamkami in več kot 13.000 izdelki. Spletna trgovina je enostavna za uporabo, strankam pa omogoča hitro in varno nakupovanje.

Ugodnosti ob nakupu

Udobno se namestite, izberite svoje najljubše izdelke in jih v miru naročite, Douglas pa vam bo zagotovil brezplačno poštnino za naročila nad 50 eurov. Poleg tega pri vsakem naročilu preko spletne trgovine Douglas priložijo v paket še brezplačen vzorec, da lahko preizkusite nove izdelke. A to niso edine ugodnosti, ki vas bodo pozdravile pri nakupovanju na douglas.si. Na vašo zahtevo bo Douglas naročene izdelke tudi brezplačno zavil, tako da boste svoje najdražje presenetili z njihovimi najljubšimi izdelki iz Douglasove ponudbe. Razlogi, zakaj to spletno trgovino še dodatno obožujemo, so prefinjeno dišeči paketi, ki po naročilu v spletni trgovini prispejo na vaš naslov. Na paketu je vedno naveden tudi vonj, s katerim je bilo naročilo odišavljeno, tako ga lahko pozneje preprosto naročite, če vam je všeč. Nič več nesmiselnega iskanja dišav po spletu!

Prek spletne trgovine bomo strankam zagotovili popolnoma novo nakupovalno izkušnjo na slovenskem trgu ter jim ponudili široko paleto naših izdelkov in številne ekskluzivne blagovne znamke,“ je ob zagonu spletne trgovine povedala izvršna direktorica parfumerije Douglas za Hrvaško in Slovenijo, Adrijana Bokan.

Adrijana

Znano ime, vodilne blagovne znamke

Douglas je ime, ki je med ljubitelji lepotnih izdelkov dobro znano. Raznolika ponudba izdelkov za nego obraza in telesa, vodilne blagovne znamke ličil, ekskluzivne dišave in druge lepotne dobrote so dober razlog za obisk spletne trgovine, kjer vas čaka edinstvena nakupovalna izkušnja in številne ekskluzivne blagovne znamke, kot so Douglas Collection, Too Faced, Benefit Cosmetics, MAC, IT Cosmetics, Morphe, Anastasia Beverly Hills, Kylie Skin in mnoge druge.

Več na: douglas.si

Foto: PR