Dopustniško vzdušje in okus po tropskih deželah

dopustniško vzdušje

Omejena izdaja kroglic Casali Rum-Kokos-Ananas vam dopustniško vzdušje pričara kar v objemu vašega doma.

‘Shot of the Year’

Casali Rum-Kokosove kroglice so med dražeji s polnilom prava klasika. Od leta 2018 so na policah s slaščicami poznane tudi pod nazivom »Shot of the Year«. Priljubljene kroglice so sedaj – le za kratek čas – na voljo tudi v eksotičnem okusu ananasa in zajemajo vse, kar nam je tako zelo všeč pri njihovi klasični izvedbi. Kroglice s tropskim, osvežujočim okusom bodo od aprila 2021 na voljo v privlačnem 175-gramskem pakiranju. In zagotovo vam bodo kar v objemu vašega doma pričarale dopustniško vzdušje.

Rum Kokos Ananas

Okus po tropskih deželah

Tekoče jedro s pravim rumom iz sladkornega trsa, certificiran in trajnostno pridelan kakav ter osvežujoč okus po ananasu slaščičarsko novost naredijo še bolj slastno. »Okus Rum-Kokos kroglic z ananasom vas bo zagotovo popeljal v tropske dežele. Čokoladne dražeje nenehno izboljšujemo, z nazivom Shot of the year pa bomo celotno ponudbo Rum-Kokosovih kroglic Casali še izboljšali,« je dejal Alexander Lipovšek, direktor Mannerja za JV Evropo.

Vse bolj priljubljene

Uspehi govorijo sami zase. Rum-Kokosove kroglice Casali so leta 2020 dosegle 16,65-odstotno povečanje prodaje v primerjavi z letom 2019. Najboljši izdelek so Rum-Kokosove kroglice v 175-gramskem pakiranju, ki je doprinesel 10,35-odstotno povečanje prodaje. »Prav zaradi njihove priljubljenosti v aprilu načrtujemo spomladansko Casali promocijo s privlačnimi POS-izpostavitvami po Sloveniji,« je dodal Alexander Lipovšek, direktor Mannerja za JV Evropo.

 

Več na strani Casali.

Foto: Romolo Tavani / iStock / Getty Images Plus via Getty Images, PR