Eterična olja vplivajo na naše zdravje in počutje

eterična olja

Ljubitelji eteričnih olj po vsem svetu vedo, da je 11. julij mednarodni dan eteričnih olj – dan, ko prepoznamo močan vpliv, ki ga imajo eterična olja na naše dobro počutje.

Ta mednarodni dan eteričnih olj bo Young Living, vodilni svetovni proizvajalec eteričnih olj, počastil s svojo prvo kmetijo sivke, kmetijo sivke St. Maries in destilarne v Utahu. Kmetija sivke je začela delovati pred 30. leti in se je razširila na poljedelstvo, destilacijo in botanične raziskave. Young Living želi ta dan izkoristiti za razmislek o naravnih koristih eteričnih olj – od naravno pridobljenih izdelkov do poživljajočih vonjav, ki so dobre za dom in um ali preprosto za uživanje. Young Living prav tako sprejema naravno, čisto življenje kot pot do dobrega počutja in spodbuja ljudi, da zamenjajo izdelke za gospodinjstvo in nego z bolj naravnimi alternativami.

Eterična olja postajajo po vsem svetu vedno bolj prepoznavna zaradi svoje vsestranskosti – od izdelkov naravnega izvora, ki jih uporabljamo v naših domovih, do prehranskih dopolnil, ki jih uporabljamo za podporo našega zdravja. Najčistejša eterična olja, pridobljena predvsem s skrbno parno destilacijo, pa tudi s hladnim stiskanjem, so veliko močnejša od rastlin, iz katerih so bila ekstrahirana. Kadar koli držite stekleničko njihovih močnih eteričnih olj, imate v rokah čisto esenco narave.

Young Living, vodilni svetovni proizvajalec eteričnih olj, je tako za vas zbral svoje najljubše izdelke.

Poiščite svoje srečno mesto s tem čudovitim sladkim oljem. Ta grmičasta rastlina, destilirana s paro iz cvetočih vršičkov, je del družine mete in pomirja um, telo in dušo. To cvetlično in zeliščno olje, imenovano “modro zlato”, je bilo predstavljeno v starorimskih kopalnih ritualih. Menijo, da podpira dober nočni spanec. René-Maurice Gattefossé, francoski kemik iz zgodnjega 20. stoletja, znan kot oče sodobne aromaterapije, naj bi odkril pomirjujoče in osvežujoče učinke sivke, ko je čudežno olje pomagalo pri celjenju opeklin.

Garyjeva svetloba, imenovana po ustanovitelju Young Livinga Garyju Youngu, je bila oblikovana tako, da razsvetli naše misli do večjega zavedanja resnice in razsodnosti – zagotovo v času, ko bi svet lahko uporabil žarek navdihujoče svetlobe. Mary, Garyjeva žena, je pojasnila, da je pogosto razmišljala o novih mešanicah, ki temeljijo na formulah, ki jih je Gary naredil doma, in zaradi njunega tesnega odnosa je pogosto razkrila nove stvari s svojim razumevanjem Garyja in vtisov, ki jih je imela.

Nekatera olja imajo bogato zgodovino starodavne uporabe, druga pa so relativno nova v svojem odkritju, vendar ima ta kombinacija olj fascinantno paleto različnih sestavin, ki podpirajo telo, um in dušo. Topli vonji cimeta in cistusa, bogastvo mire in limonske trave ter prebujajoče note kadila, azurnega dorada, radiatnega evkaliptusa in izopa spodbujajo pomlajevalno in harmonično izkušnjo.

Aroma je tako gladka, elegantna in popolnoma uravnotežena, da vam daje pomirjujoč občutek moči, zaradi katerega se počutite prizemljene in zaščitene ter hkrati napolni vaše srce z radostjo in mirom.

Izbor eteričnih olj

Napolnite svoje srce z veseljem in živite vsak dan v harmoniji z “Garyjevim naborom protokolov za odličen dan”. Po navdihu velikega ustanovitelja blagovne znamke D. Garyja Younga je podjetje sestavilo fantastičen sveženj, da bi lahko praznovali njegov zelo poseben rojstni dan. Od njihove zemeljske in poživljajoče mešanice Valor® do razkošnih pomirjujočih dišav bele angelike in harmonije ter mamljive kombinacije nič manj kot 10 čudežnih olj v Joy, bo ta kolekcija zagotovo pustila vaše dneve navdihnjene in polne motivacije.

Young Living

Foto: Sergey Kirsanov / Getty Images Plus via Getty Images, PR