H&M in Rabanne sta napovedala novo sodelovanje z zvezdniško zabavo

rabanne

2. oktobra sta H&M in Rabanne proslavila svoje prihajajoče sodelovanje z zvezdniškim seznamom poznavalcev industrije v legendarnem pariškem nočnem klubu Silencio.

Pionir na francoski modni sceni, odkar je njegov pokojni ustanovitelj Paco Rabanne predstavil svoje kreacije iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, je Rabanne danes prav tako znan po svojih dih jemajočih kreacijah pod vodstvom kreativnega direktorja Juliena Dossene.

Dogodek je ponudil prvi vpogled v kolekcijo Rabanne H&M, ki vključuje ženska oblačila, moška oblačila in modne dodatke ter izdelke za dom. Predstavljena bo v izbranih prodajalnah in na spletu 9. novembra 2023.

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham in Tina Kunakey so nosili ključne kose kolekcije Rabanne H&M. Na globalnem dogodku smo imeli tudi slovensko predstavnico, Majo Malnar, našo ambasadorko kolekcije.

“Rabanne je bil vedno vesela blagovna znamka in ta dogodek je ujel igrivo razpoloženje kolekcije Rabanne H&M. Želim, da se ljudje počutijo svobodne, ko nosijo naša oblačila, zato je bilo čudovito videti goste, ki so se zabavali in sprejeli hedonistični duh kolekcije,” pravi Julien Dossena, kreativni direktor pri Rabanne.

“Kje je bolje razkriti kolekcijo, narejeno za nepozabne trenutke, kot v ikoničnem nočnem klubu? V veselje mi je bilo razkriti sodelovanje Rabanne H&M v Parizu z našimi gosti in razkriti potencial te vsestranske kolekcije,” pravi Ann-Sofie Johansson, vodja oblikovanja ženskih oblačil in kreativna svetovalka pri H&M.

 

Foto: PR