Ideja za družinski izlet: Milijon Lego kock in en čisto pravi dinozaver

družinski izlet

Zimske šolske počitnice so že skoraj tu in ena izmed dobrih idej za družinski izlet je zagotovo obisk nove razstave kock Lego na Bledu.

LEGO kocke so že desetletja najljubša igrača otrok in tudi odraslih po vsem svetu. Omogočajo neomejene možnosti ustvarjanja in spodbujajo kreativnost ter domišljijo. Poleg tega so vse stare LEGO kocke še vedno združljive z novimi, kar omogoča ustvarjanje čisto novih stvaritev. LEGO tudi spodbuja fino motoriko in je odlična zabava za vso družino.

 

Na razstavi, za katero so porabili preko milijon kock, lahko obiskovalci občudujejo veliko dioramo dinozavrov, okostje mozazavra, podvodno kraljestvo piratov, kavboje in indijance, gusarje s Črnim biserom, Angry Birds in Snoopyja s prijatelji ter še mnogo več! Razstavo popestrijo tudi nekatere najbolj občudovane kreacije, kot so Star Wars, Grad črnih zmajev, Plečnikova cerkev, koliščarji, ter še mnogo drugih.

Obiskovalci lahko uživajo v igranju v treh igralnicah ter tudi razstavijo svoje stvaritve na razstavi. Poleg tega se lahko s skulpturami tudi slikajo in tako ustvarijo nepozabne spomine.

Informacije o odpiralnem času, lokaciji in ceni:

Razstavo Lego si lahko ogledate na Bledu, Cesta svobode 10 (pod hotelom Park)

Odprta bo od petka, 16. februarja vsak dan od 10.00 do 18.00 ure.

• Lokacija: Cesta svobode 10, Bled.

• Cena vstopnice: 7 € na osebo ali 25 € za celotno družino.

 

Ne zamudite te priložnosti za nepozaben družinski izlet!

Foto: PR