Jakov Fak pripravil spletni trening za jubilejni 15. dm tek

dm tek

Tradicionalni dm tek za ženske se po letu dni premora vrača v Tivoli, kjer bodo 4. septembra na jubilejni 15. izvedbi vseslovenskega tekaškega praznika na svoj račun prišle vse ljubiteljice te športne aktivnosti. dm drogerie markt Slovenija je poskrbel, da bodo vse udeleženke do velikega dogodka v super telesni pripravljenosti. Za prvi spletni trening je poskrbel najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak.

Katerih 10 vaj priporoča Jakov Fak, si lahko ogledate na tem posnetku:

dm s spletnimi nasveti omogoča, da vaje opravite v udobju svojega doma. Jakov Fak je v ta namen najprej pripravil video z 10 vajami za moč, ki si jih lahko ogledate na uradni spletni strani dm teka za ženske.“Vaje so dokaj zahtevne, zato priporočam, da jih prilagodite svojim zmožnostim, vsekakor pa jih izvajajte redno in sprotno podaljšujte ponovitve posameznih vaj, da boste izboljšale svojo telesno pripravljenost,” svetuje naboljši slovenski biatlonec, ki je v 10. avgusta v živem vklopu na uradnih družbenih kanalih dm teka izvedel dodatni spletni trening in izdal še kakšno skrivnost za doseganje boljših tekaških rezultatov.

dm tek za ženske letos v prilagojeni obliki

Zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih bo letošnji dm tek za ženske potekal v prilagojeni obliki, saj bo pozornost usmerjena predvsem temu, da udeleženke tek v Tivoliju ali prek spletne aplikacije odtečejo varno, brezskrbno in v skladu s priporočili NIJZ. Prijave na tek so še vedno odprte do 28. avgusta.

Več informacij na: www.tekzazenske.si

Spremljajte pa tudi njihov Instagram profil:

Foto: PR