Jubilejni 15. dm tek za ženske bo 4. septembra v Tivoliju

dm tek za ženske

Po lanskem letu, ko je bil 15. dm tek za ženske zaradi pandemije novega koronavirusa odpovedan, dm drogerie markt Slovenija razveseljuje vse ljubiteljice teka. Od 6. julija se je na dogodek, ki bo v Tivoliju potekal 4. septembra, zopet možno prijaviti prek spleta. Od danes, 8. julija pa udeleženke svojo startno številko lahko vplačajo tudi v vseh prodajalnah dm po Sloveniji.

Prvo soboto v septembru bo Tivoli odet v novo barvo. Po letu dni premora bo namreč vseslovenski tekaški praznik dm tek za ženske obeležil svojo jubilejno 15. izvedbo. Vendar bo tokrat drugačna, kot smo je bili vajeni. Zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih bo letošnji dm tek za ženske potekal v prilagojeni obliki. Pozornost bo namenjena predvsem temu, da udeleženke tek odtečejo varno, brezskrbno in v skladu s priporočili NIJZ. Zaradi omejitev združevanja bo dogodek potekal čez cel dan, udeleženke pa bodo tekle v štartnih in časovnih koridorjih, kamor bo vstop možen le z izpolnjenim pogojem PCT. Vsem prijavljenim tekačicam, ki se zaradi kakršnihkoli razlogov ne bodo mogle udeležiti teka v Tivoliju, bo organizator omogočil, da se pridružijo prek spletne aplikacije. Ter tako, ne glede na čas in lokacijo, postanejo del jubilejnega dogodka.

dm

Nižja cena prijavnin do 25. avgusta

Da bo dogodek res varen in brezskrben, na letošnjem dm teku za ženske ne bo Oskarjevega teka, varstva otrok, skupinskega ogrevanja in ogleda proge, malice, prireditvenega in VIP šotora s ponudbo hrane in pijač ter zabavnega programa. Je pa organizator skladno s tem znižal ceno prijavnine.

Redna cena prijavnine, ki bo veljala do 25. avgusta, je 19 evrov. Cena za prijave v zadnjem hipu, od 26. do 28. avgusta, pa bo znašala 24 evrov. Od 6. julija lahko svojo spletno prijavnico oddate na spletni strani https://www.tekzazenske.si/prijava, z 8. julijem pa bo možna prijava tudi v vseh dm prodajalnah v Sloveniji.

Vse ostale informacije, ki se bodo skozi poletje oblikovale v skladu z aktualnimi razmerami, bodo dostopne na uradnih kanalih, spletni strani ter Instagram in Facebook profilu dm tek za ženske.

 

Foto: PR