Jutri na sporedu eno najbolj pričakovanih nadaljevanj – Top Gun: Maverick

maverick

S posebnimi doživetji vas že celo poletje razvajajo na edinstveni strehi ALEJA SKY najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu ALEJA. Srede so namenjene kinu pod zvezdami – že jutri boste lahko uživali v enem najbolj pričakovanih nadaljevanj Top Gun: Maverick.

Četrtkove večere pa lahko preživite ob brezplačnih koncertih najboljših slovenskih izvajalcev. Ta teden vas bosta zabavala Mirko in Marko iz skupine Avtomobili.

Naslednjo sredo v kino pod zvezdami prihaja animirana pustolovščina DC liga super ljubljenčkov. Super-pes in Superman, ki sta nerazdružljiva in najboljša prijatelja, si delita iste supermoči. S celo družino se pridružite boju proti kriminalu v Metropolisu.

Zadnji avgustovski četrtek vam bo popestrila jazz in pop pevka Alenka Godec. Vendar takrat s koncerti še ne končajo. Za nepozaben začetek šolskega leta pripravljajo koncert prav posebnega glasbenika, ki je izredno priljubljen med mlajšo generacijo.

Petkovi večeri po službi so še vedno rezervirani za odlično mehiško hrano in latino zabavo z DJem. Vse do konca poletja pa vas v otroškem parku Planet Lollipop zabavajo z gledališkimi matinejami in delavnicami na prostem.

In ne pozabite na nepozaben skok na največjem trampolinu na svetu –preizkusite ga lahko vse dni v tednu.

 

Foto: PR