Kolekcija jesen/zima 2022/23 bo usmerjena na elegantne stile, na grunge ter bolj grobo modno smer

kolekcija

Res je, da se je poletje komaj začelo, vendar imajo modne hiše in modne znamke v tem času že pripravljene kolekcije za naslednjo sezono. Tako je tudi pri C&A, ki z novo kolekcijo za jesen/zimo 2022/23 postaja še modernejši! Kot modna hiša ima močno sporočilo, ki premika meje: želi navdihniti vse, da se počutijo, izgledajo in delajo dobro. Poglejmo, kaj prinaša nova kolekcija.

Za mlade v grunge stilu

Modni brend Clockhouse za mlade vsebuje kolekcije, ki se osredotočajo na nove konfekcijske in mladostne trende, navdihnjene z azijskim tržiščem, kot tudi grunge uporniške vibracije zanimive GenZ uporabnikom. Vse odražajo grobo in realno naravo sveta okoli nas.

Casual stylingi

Prefinjeni kosi, casual chic pisarniška oblačila in lahko stilizirana dnevna kombinacija oblačil, predstavljajo ključne kose sezone. Kolekcije “Everyday Chic”, “New Way of Working”, “Indoor Chic” in “Night Dressing” nudijo široko paleto elegantnih kosov za najbolj elegantno sezono konec leta, vključno s tkaninami kot je kašmir. Barvni  razpon zajema vse od sofisticiranih nevtralnih tonov do sijoče safirno modre, smaragdno zelene in fuksija rožnate.

Džins, kreiran s spoštovanjem do narave

Kot dodatek je C&A dizajnerski tim kreiral kolekcijo džinsa jesen/zima ’22, ki je navdihnjena s povezavami v naravi. Džins linija “The Unisex” – za povezovanje spolov in ras brez meja, tam kjer obstaja sprejemanje in sodelovanje, spoštovanje in ljubezen. Oblačila so bila kreirana s spoštovanjem do narave: z uporabo nizke količine vode in kemikalij, recikliranih materialov uporabljenih v C&A FIT (Tovarni inovacij in tekstila) kot tudi materiala s certifikatom C2C. Priljubljena tkanina sezone je 100 % reciklirani džins, vsebovana tudi v najbolje prodajanih krojih C&A – “The Straight” in “The Slim”.

Nekaj modnih kosov iz prihajajoče kolekcije si oglejte v galeriji.

 

Obiščite spletno trgovino www.c-a.com ali njihove fizične trgovine.

Foto: PR